Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Bruschete cu caşcaval şi hribi

Data:07.03.2014

Caşcavalul se taie felii subţiri, atât cât să acopere felia de baghetă. Pe felia de... articol complet

Omletă cu arome indiene

Data:06.03.2014

Roşiile se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt. Ghimbirul se taie şi el mărunt. Ouăle... articol complet

Ciorbă de raţă

Data:05.03.2014

Carnea de raţă se pune la fiert în apă cu sare, în oala sub presiune, timp de 35 de minute.... articol complet

Pulpă de cocoş cu vin şi roşii la slow cooker

Data:04.03.2014

Pulpele de cocoş se pun în vasul de la slow cooker. Roşiile se pun peste pulpe, se adaugă... articol complet

Minicozonaci la mașina de făcut pâine

Data:03.03.2014

Ouăle se bat spumă cu zahărul. Ouăle se pot bate și împreună cu coaja de lămâie și... articol complet

Salată de roşii cu busuioc şi usturoi

Data:02.03.2014

Se prepară dressing-ul. Se pisează usturoiul, se adaugă busuiocul proaspăt şi se mojarează,... articol complet

Pui cu porumb la cuptor

Data:28.02.2014

Carnea de pui se taie cubulețe mici și se călește în jumătate din cantitatea de unt... articol complet

Somon cu sos de portocale la cuptor

Data:27.02.2014

Jumătate de portocală se taie felii subţiri, iar cealaltă jumătate se stoarce. Sucul... articol complet

Sos de iaurt cu hrean şi brânză

Data:26.02.2014

Iaurtul cu brânza proaspată, hreanul, sarea, piperul, boiaua dulce se dau la robot până se... articol complet

Minitort inimioară cu cremă de lămâie şi frişcă

Data:25.02.2014

Facem amestecul pentru blat pentru 4 tortuleţe inimioară. Iar crema o vom prepara doar pentru... articol complet

Cegă cu vin şi mărar la cuptor

Data:24.02.2014

Mărarul se taie mărunt, lămâia se curăţă de coajă şi apoi se desface miezul, tăindu-se... articol complet

Legume la dry-cooker

Data:21.02.2014

Legumele se taie în forme aproximativ egale: dovleceii - triunghiuri, ciupercile - pe din două,... articol complet

Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc

Data:20.02.2014

Iepurele se tranşează, se presară cu sare. Într-o tigaie se pune untul şi se sotează carnea... articol complet

Sos de avocado

Data:19.02.2014

Ceapa se taie mărunt. Ardeiul se taie cubuleţe. Avocado se curăţă de coajă, se... articol complet

Sos marocan de năut

Data:18.02.2014

Năutul se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă până când bobul se striveşte... articol complet

Păstrăv somonat cu lămâie la cuptor

Data:17.02.2014

Peştele se curăţă de solzi şi se eviscerează. Se presară cu sare şi se lasă să stea 20... articol complet

Coşuleţe dantelate cu brandy şi mousse de ciocolată

Data:14.02.2014

Untul, zahărul şi mierea se pun la foc mic, până se topeşte untul şi se dizolvă zahărul.... articol complet

Focaccia cu roşii uscate şi roşii cherry

Data:13.02.2014

Se pune la dospit drojdia cu zahărul şi jumătate din cantitatea de apă. Se lasă să... articol complet

Frigărui din carne tocată de vită

Data:12.02.2014

Pulpa de vită se dă prin maşina de tocat. Caşcavalul se rade şi se amestecă cu carnea şi... articol complet

Carne de porc cu ciuperci uscate şi ciuperci champignon

Data:11.02.2014

Carnea de porc se taie cubuleţe. Peste carne se presară făina şi se amestecă. Se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]