Retete prezentate pe intelesul tuturor
Bruschete cu caşcaval şi hribi
Data:07.03.2014Caşcavalul se taie felii subţiri, atât cât să acopere felia de baghetă. Pe felia de... articol complet
Omletă cu arome indiene
Data:06.03.2014Roşiile se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt. Ghimbirul se taie şi el mărunt. Ouăle... articol complet
Ciorbă de raţă
Data:05.03.2014Carnea de raţă se pune la fiert în apă cu sare, în oala sub presiune, timp de 35 de minute.... articol complet
Pulpă de cocoş cu vin şi roşii la slow cooker
Data:04.03.2014Pulpele de cocoş se pun în vasul de la slow cooker. Roşiile se pun peste pulpe, se adaugă... articol complet
Minicozonaci la mașina de făcut pâine
Data:03.03.2014Ouăle se bat spumă cu zahărul. Ouăle se pot bate și împreună cu coaja de lămâie și... articol complet
Salată de roşii cu busuioc şi usturoi
Data:02.03.2014Se prepară dressing-ul. Se pisează usturoiul, se adaugă busuiocul proaspăt şi se mojarează,... articol complet
Pui cu porumb la cuptor
Data:28.02.2014Carnea de pui se taie cubulețe mici și se călește în jumătate din cantitatea de unt... articol complet
Somon cu sos de portocale la cuptor
Data:27.02.2014Jumătate de portocală se taie felii subţiri, iar cealaltă jumătate se stoarce. Sucul... articol complet
Sos de iaurt cu hrean şi brânză
Data:26.02.2014Iaurtul cu brânza proaspată, hreanul, sarea, piperul, boiaua dulce se dau la robot până se... articol complet
Minitort inimioară cu cremă de lămâie şi frişcă
Data:25.02.2014Facem amestecul pentru blat pentru 4 tortuleţe inimioară. Iar crema o vom prepara doar pentru... articol complet
Cegă cu vin şi mărar la cuptor
Data:24.02.2014Mărarul se taie mărunt, lămâia se curăţă de coajă şi apoi se desface miezul, tăindu-se... articol complet
Legume la dry-cooker
Data:21.02.2014Legumele se taie în forme aproximativ egale: dovleceii - triunghiuri, ciupercile - pe din două,... articol complet
Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc
Data:20.02.2014Iepurele se tranşează, se presară cu sare. Într-o tigaie se pune untul şi se sotează carnea... articol complet
Sos de avocado
Data:19.02.2014Ceapa se taie mărunt. Ardeiul se taie cubuleţe. Avocado se curăţă de coajă, se... articol complet
Sos marocan de năut
Data:18.02.2014Năutul se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă până când bobul se striveşte... articol complet
Păstrăv somonat cu lămâie la cuptor
Data:17.02.2014Peştele se curăţă de solzi şi se eviscerează. Se presară cu sare şi se lasă să stea 20... articol complet
Coşuleţe dantelate cu brandy şi mousse de ciocolată
Data:14.02.2014Untul, zahărul şi mierea se pun la foc mic, până se topeşte untul şi se dizolvă zahărul.... articol complet
Focaccia cu roşii uscate şi roşii cherry
Data:13.02.2014Se pune la dospit drojdia cu zahărul şi jumătate din cantitatea de apă. Se lasă să... articol complet
Frigărui din carne tocată de vită
Data:12.02.2014Pulpa de vită se dă prin maşina de tocat. Caşcavalul se rade şi se amestecă cu carnea şi... articol complet
Carne de porc cu ciuperci uscate şi ciuperci champignon
Data:11.02.2014Carnea de porc se taie cubuleţe. Peste carne se presară făina şi se amestecă. Se... articol complet