Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Jurnal de Romania (2): Ce-am mancat si ce-am povestit in Bucurestiul meu
Data:09.11.2012Bucuresti 2012 pentru mine a fost cea mai incarcata si obositoare vacanta pe care am avut-o... articol complet
Jurnal de Romania (1): Viata la munte si viata la tara
Data:05.11.2012Jumatate din luna octombrie mi-am petrecut-o in Romania, unde nu mai fusesem de 2 ani. Desi... articol complet
Fotoreportaj Dublin: Targ de mancare sanatoasa + curs la Italian School of Cooking
Data:02.10.2012Am participat pe la diferite evenimente si am fost in multe locuri in ultimele saptamani in... articol complet
Pui in sos de vin Marsala
Data:20.09.2012Porto si Marsala sunt, probabil, doua din cele mai cunoscute vinuri fortifiate folosite intens la... articol complet
Cheesecake cu mure salbatice
Data:14.09.2012Acest cheesecake era pe lista de vreo doua luni, de cand au inceput sa apara murele in tufele... articol complet
Rustic si gustos: mamaliga cu ciuperci si parmezan
Data:10.09.2012Sincer sa fiu uneori cand aud ca mancarea fara carne nu are gust si nu e satioasa nu pot fi de... articol complet
Fotoreportaj: Trei zile (culinare) colorate prin Irlanda
Data:07.09.2012Suntem in septembrie si ceea ce urmeaza in articolul de mai jos este scurta poveste a singurelor... articol complet
Fotoreportaj: The Merry Ploughboy – pub din Top 10 Puburi de vizitat in Dublin
Data:03.09.2012The Merry Ploughboy (Plugarul Vesel) este o adevarata institutie in materie de puburi, in Dublin.... articol complet
Fotoreportaj: 5 zile in bucataria iadului de la Dublin Horse Show 2012
Data:29.08.2012De cand s-a liberalizat piata muncii pentru romani in Irlanda (17 iulie) teoretic este ceva mai... articol complet
Raymond Blanc – francezul care a imblanzit Anglia culinara cu mancare cinstita
Data:06.08.2012Jamie Oliver sau Gordon Ramsay? Ei bine, pentru mine raspunsul care imi unge sufletul... articol complet
Fotoreportaj culinar: Honest 2 Goodness Market – Dublin
Data:01.08.2012In periplul descoperirii pietelor din Dublin – care nu sunt zilnice/fixe, asa cum se... articol complet
Berea nefiltrata – intre nutritie si gust intens
Data:30.07.2012Urmaresc cu pasiune interesul in continua crestere pe care il vad in ultimele luni in Romania... articol complet
“In calatorii culinare” – ebook oferit gratuit impreuna cu Gustos.ro
Data:20.07.2012Pe 19 iulie am lansat, impreuna cu siteul Gustos.ro, cartea electronica “In calatorii... articol complet
Varianta mea de piureu de cartofi
Data:19.07.2012Acest articol / aceasta reteta este o continuare (careia ii doresc sa aiba un succes asemanator)... articol complet
Manni – superexclusivul ulei de masline al restaurantelor de mare clasa
Data:15.07.2012Un restaurant care se respecta are angajati foarte buni si complet interesati. Astfel ca... articol complet
Eurobarometru culinar: cum privim, ca romani si europeni, mancarea si ce e in jurul acesteia
Data:11.07.2012Mi-au cazut ochii zilele astea pe un studiu oficial realizat (si publicat acum, in iulie) de... articol complet
Pipote in lapte de cocos cu bambus
Data:13.06.2012Pipote de pui + lapte de cocos + bambus = …..? Asta am vrut sa vad cand am facut acum ceva... articol complet
Fotoreportaj culinar Dublin: Irish Village Market
Data:12.06.2012Nu cu mult timp in urma in Dublin s-a desfasurat un festival maritim, intr-o duminica foarte... articol complet
Pastarnac la cuptor cu fileu de cod
Data:09.06.2012Pastarnacul la cuptor e o treaba foarte misto, prieteni. Daca nu ati incercat pana acum, faceti... articol complet
Chiftele in inele de ardei gras
Data:09.06.2012Am vazut lucrul asta pe care vi-l prezint azi pe Food Network, la simpatica dolofana Aarti. Mi... articol complet