Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Lipii de casa in trei culori, gata in 15 minute*
Data:14.03.2014(* daca nu se pierde timp cu fotografiile) Sunt destui dintre voi care mi-ati cerut sa scriu cum... articol complet
Micii romanesti, intre iubire si ura, sunt street food-ul romanesc!
Data:12.03.2014S-ar zice ca un nou articol culinar despre mici si tot ce tine de universul culinar socio-istoric... articol complet
Zece lucruri de stiut daca vrei sa devii bucatar profesionist
Data:10.03.2014Am implinit deja mai bine de trei ani de cand lucrez in zona bucatariilor profesionale (si s-au... articol complet
“Sa radem (sau nu) cu Cristi Roman” sau “Ce vraji culinare se mai intampla prin viata mea”
Data:05.03.2014Pai se facea ca iar ma prinde 1 noaptea cand reusesc sa ma mobilizez sa scriu articole pentru... articol complet
Cereti ANPC sa precizeze public numele firmelor care fac nereguli!
Data:26.02.2014Salutari, prieteni! Este ca si voi v-ati saturat de secretomania afisata de ani de zile de ANPC... articol complet
Bloggeri culinari vs. bucatari profesionisti: care pe care?
Data:20.02.2014Bun gasit, prieteni! Articolul de azi e in creierul meu de mai bine de un an, cred, insa a fost... articol complet
Turmericul in mancare: intrebuintari in bucatarie
Data:10.02.2014Relatia mea cu turmericul este una relativ noua: am inceput sa-l consum cu buna stiinta doar... articol complet
20 de alimente care merita a fi consumate in mod regulat
Data:27.01.2014Prieteni, e plina lumea fie de diete, fie de liste fixe de alimente supersanatoase sau nocive,... articol complet
Sase retete cu avocado
Data:24.01.2014Salutari! Am povestit de mai multe ori, cred, relatia mea cu avocado: nu exista mare iubire intre... articol complet
PROIECT: Sapte idei pentru modernizarea Romaniei culinare
Data:20.01.2014Eu, Cristi Roman – pasionat de gastronomie, blogger culinar din 2006,... articol complet
Prima pizza din 2014, prima zi de munca din 2014
Data:10.01.2014Acum vreo doua seri, cand inca eram in concediul de Anul Nou, mi-a venit deodata chef de o pizza... articol complet
Cum am incheiat 2013 si ce asteptari am de la 2014
Data:07.01.2014Ultimul articol din 2013 dateaza tocmai din 23 decembrie, bag de seama. Iata ca dupa mai bine de... articol complet
FOTO: Masa de la Jamie’s Italian in Dublin
Data:13.12.2013Miercuri seara am fost la restaurantul italienesc detinut de Jamie Oliver in Dublin (inaugurat... articol complet
Salata calda de calamar irlandez
Data:25.11.2013Vineri pe la pranz am luat la pas un centru comercial de moda mai veche de prin sudul orasului,... articol complet
Napi irlandezi prajiti
Data:12.11.2013Napul galben (yellow turnip sau swede in engleza sau rutabaga in lumea nord/latino/sud americana)... articol complet
Filosofia personala a mancarii sanatoase & despre fumatul in restaurante
Data:25.10.2013Mi-au captat atentie in ultimele zile pe Internetul culinar (frumoasa expresie: Internet Culinar)... articol complet
Cheesecake de avocado cu caramel de lamaie verde
Data:21.10.2013Am promis acum un an ca ma las pentru o perioada de cheesecake-uri pe acest site si asa am facut:... articol complet
Ziua Mondiala a Alimentatiei: cate stim despre circuitul mancarii?
Data:16.10.2013De ziua mondiala a alimentatiei cred ca e bine sa stim urmatoarele lucruri: - Din fericire, in... articol complet
Dare de seama despre reviste, vise implinite, autopromo si articole misto
Data:09.10.2013Pana reusesc sa mai gasesc ceva de scris aici (poate chiar o reteta de supa pe care vreau de mult... articol complet
Ferran in Tara Minunilor si El Bulli&Fabrica de Istorie Culinara
Data:07.10.2013Ferran Adria, omul care a facut din El Bulli cel mai tare restaurant din lume in anii 2000, este... articol complet