Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Cum am degustat si gatit cu formidabilele uleiuri Luna Solai
Data:05.02.2015Prima oara am auzit de uleiurile de la Luna Solai in primavara lui 2014, cred. Ca multi dintre... articol complet
Garnitură de varză de Bruxelles pentru mesele de Crăciun
Data:17.12.2014Cred ca in curand voi renunta la titulatura de blogger culinar fiindca nu cred ca am pus trei... articol complet
Rare Foods – produse romanesti de exceptie si un posibil cadou de Craciun
Data:15.12.2014N-am apucat sa va povestesc pana acum, de cand am revenit din vacanta din Romania, la final de... articol complet
Articol in Dilema Veche*: Cand mancarea locala se va impune in fata importului
Data:22.11.2014*Articol scris pentru numarul 558 (23-29 octombrie 2014) al revistei Dilema Veche. Recent, tocmai... articol complet
Fotoreportaj Romania 2014: Timisoara – rasfat culinar cu Laura Laurentiu, Codruta Popa si restaurantul Merlot
Data:21.11.2014Inchei astazi cu Timisoara seria de povestiri culinare din turneul romanesc pe care l-am facut in... articol complet
Fotoreportaj Romania 2014: Cluj-Napoca – prieteni buni si o masa superba la Baracca
Data:11.11.2014Ajung astazi in Cluj-Napoca, pentru episodul trei al calatoriei mele culinare romanesti din luna... articol complet
Fotoreportaj Romania 2014: Episodul 2 – Convivium Transilvania (comuna saseasca Criț)
Data:04.11.2014Acum cateva luni am fost contactat de Michaela Podolsky, fondatoarea Convivium Transilvania... articol complet
Fotoreportaj Romania 2014: Episodul 1 – Brasov
Data:30.10.2014Dragi prieteni, cu o oarecare intarziere pornesc astazi articolele despre calatoria culinara de... articol complet
Prezentare de produse gastronomice olandeze – la cea mai recentă întâlnire Top Hospitality
Data:25.09.2014Cea mai recentă întâlnire a profesioniştilor din domeniul ospitalităţii, organizată de Top... articol complet
INTERVIU: Maria Dunca – manager/proprietar restaurant Baracca (Cluj-Napoca)
Data:21.08.2014Interviul de astazi este unul special fiindca vom ajunge cu totii sa cunoastem mai bine filosofia... articol complet
De ce este indicat sa rezervi inainte o masa daca decizi sa mergi intr-un restaurant
Data:06.08.2014Experienta unei mese intr-un restaurant depinde foarte mult de calitatea serviciilor pe care... articol complet
Fotoreportaj in sudul Frantei (1): Carcassonne – o bijuterie, inclusiv culinara
Data:14.07.2014Iubesc Europa mult de tot. Mult. Si am avut norocul s-o tot bat cam prin toate zonele ei. Cu... articol complet
Rapid&gustos: Pak choi cu chorizo
Data:20.06.2014Ieri am gatit prima oara cu pak choi – asa-zisa “varza chinezeasca”. Si a fost... articol complet
Sos caramel de Guinness
Data:06.06.2014Cine ajunge in Dublin observa ca Guinness-ul nu este doar cea mai populara bautura irlandeza ci... articol complet
FOTOREPORTAJ: Muse Bistro – Bucuresti
Data:02.06.2014Nota: Acest articol este scris din calitatea de jurnalist&blogger culinar, nu de... articol complet
FOTOREPORTAJ: 10 zile pline culinare in Bucuresti – mai 2014
Data:30.05.2014Ca deobicei, orice vacanta pe care o fac in orasul meu natal se duce ca vantul dar e intensa ca o... articol complet
Despre mici si cozonac in Easy Food – revista culinara irlandeza
Data:06.05.2014Irlanda, tara in care stau, are doua reviste lunare culinare glossy: Food&Wine si Easy Food.... articol complet
Am lansat “România Culinara” – portalul unei altfel de Romanii gastronomice
Data:07.04.2014In ianuarie 2014 anuntam pe Foodblog.ro un proiect ambitios ce viza diversificarea si... articol complet
Noi proiecte culinare interesante in Romania + unul in care voi fi implicat direct
Data:26.03.2014Ultima perioada mi-a tot adus tot felul de vesti de la prieteni vechi si buni, legate de noi... articol complet
Pui si ardei capia in sos de vin si lapte
Data:24.03.2014Gatesc de seara cam de 3-4 ori pe saptamana, adica atunci cand sunt liber, si o fac doar pentru... articol complet