Blogul lui Cristi Roman sau aventurile unui mare gurmand in Irlanda
Nico Lontras: O poveste de viata despre bucataria ascunsa a lumii culinare
Data:03.10.2013Nota: Articolul care urmeaza nu este usor de citit; este ceva mai lung decat media celor... articol complet
Fotoreportaj: Oktoberfest Dublin 2013
Data:27.09.2013Si iata-ma ajuns pentru a sasea oara consecutiv la Oktoberfest Dublin. Deja nu ma mai gandesc cum... articol complet
Despre cartile lui Bourdain si despre un concurs cu carti
Data:19.09.2013Acum mai bine de 5 ani vorbeam pe acest site de emisiunea lui Anthony Bourdain, “No... articol complet
Sandwich-ul meu preferat: somon afumat, avocado, spanac, pesto
Data:16.09.2013Voiam de mult timp sa scriu un astfel de articol dar mereu l-am pus in standby fiindca ma gandeam... articol complet
VIDEO: Nebunia tragica a lui Bernard Loiseau sau cum te poate ucide Ghidul Michelin
Data:09.09.2013Bernard Loiseau avea 52 de ani, pe care ii implinise nu cu mult timp in urma, cand s-a impuscat... articol complet
66 de bloggeri culinari romani si meseriile lor reale
Data:03.09.2013Cati foodbloggeri romani traiesc exclusiv din pasiunea de a scrie despre mancare? Care sunt... articol complet
Preparat de restaurant: salata de branza de capra
Data:30.08.2013M-am gandit sa va ofer astazi un preparat pe care il am in meniul de la Rochestown... articol complet
Ingrediente: un pic de munca, un pic de casa, un pic despre scrieri si proiecte
Data:28.08.2013Se facea ca am avut – si inca am – o perioada aglomerata bine de tot la munca,... articol complet
Zgarie-nori vegetarian*
Data:19.08.2013(*De cand lucrez in industria de restaurante din Irlanda, de mai bine de doi ani, m-am obisnuit... articol complet
Supa suedeza de peste
Data:06.08.2013Am avut recent pofta de o supa simpla de peste si mi-am adus aminte de superba supa de care am... articol complet
Tagliatelle cu sos de rosii uscate si pesto
Data:15.07.2013De pasiunea pentru paste nu mai zic ca am tot zis. De iubirea pentru bucataria italieneasca nu... articol complet
Jurnal de Italia (2): Trei zile in Sorrento, Sant’Agnello si Amalfi
Data:14.06.2013Dupa cele 4 zile pline din Napoli, de care v-am povestit in primul episod al calatoriei culinare... articol complet
Jurnal de Italia (1): Patru zile in Napoli
Data:10.06.2013Excursia culinara in Napoli a avut loc la jumatatea lunii mai si nu a fost studiata prea mult... articol complet
Fotoreportaj: Cateva ore culinare prin Dublinul de iunie
Data:05.06.2013Bank Holiday-ul de iunie (adica weekend liber sambata-luni, prima luni din luna iunie) este,... articol complet
Burgeri de casa
Data:04.06.2013Carnea de vita in Irlanda este un produs de calitate ridicata, spre deosebire de alte produse ale... articol complet
CONCURS: Castiga o masa de doua persoane la Festivalul Culinar Chinezesc de la Crowne Plaza Hotel Bucuresti!
Data:27.05.2013Dragi prieteni, Crowne Plaza Hotel Bucuresti si Foodblog.ro va ofera sansa de a castiga o masa de... articol complet
Salata Caprese din ingrediente italienesti
Data:20.05.2013Am fost recent o saptamana in regiunea Campania din Italia, in Napoli si Sorrento. Va urma in... articol complet
Ghid: ce si unde sa mananci si sa bei in Dublin
Data:29.04.2013Stau de 5 ani in Dublin si de-abia de curand mi-am dat seama ca nu am publicat inca pe acest site... articol complet
Jurnal de Amsterdam (2): O cina traditionala + alte lucruri traditionale
Data:26.03.2013Daca in primul episod al calatoriei in Amsterdam v-am plimbat prin oras, prin magazine si v-am... articol complet
Jurnal de Amsterdam (1): In patria heringului si a cascavalului
Data:28.01.2013Acum ceva vreme am ajuns cateva zile, mai precis trei, in Amsterdam, pentru o scurta relaxare.... articol complet