artistique

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.07.2013

RETETE15
PRIETENI11
Retete / Dulciuri

Inghetata de vanilie de ciocolata straciatella cu fructe proaspete

In Dulciuri la 29 Iul 2013

Mod de preparare inghetata de cacao : Se pune intr-o oala la foc mediu laptele cu zahar, sarea si pudra de cacao. Se amesteca constant. Imediat ce fierbe dam compozitia la foc mic. Intr-un castron separat batem putin galbenusurile de ou si adaugam treptat...

Mere coapte speciale

In Dulciuri la 29 Iul 2013

Se spala bine merele si se crusteaza pe mijloc la codita, se face un spatiu triunghiular, liber, unde adaugam putin unt, apoi punem zaharul vanilat, esenta de rom...adaugam mixul de stafide si alune in fiecare mar , plus cateva nuci zdrobite . Le bagam la cuptor 20-25 minute, verificam daca...

Mini savarine dulci

In Prajituri la 29 Iul 2013

Se separa galbenusurile de albus. Albusul se bate cu zaharul  ;compozitia ca de bezea. Galbenusul il amestecam bine cu putina sare si il adaugam peste compozitia de bezea. Se adauga pesmetul in care am pus faina si putin lapte plus cele 3 linguri de ulei ...si...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 18.08.2013

Omleta cu rosii

publicat la 18.08.2013

Ciorba de legume

publicat la 30.07.2013

Branza iute cu mirodenii

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]