Zaharul verde..

Postat de LUK in Alimente pe 10 Feb 2011 | 7522 vizualizari

Comentarii (11)

11.02.2011, 23:32

Wow cat de interesant..Deci pe bune m-ai lasat masca...nu am auzit si nu am vazut pana acum zahar verde,dar e foarte interesant..Am sa caut sa va zic cum e la gust ...Zici ca e mult mai dulce decat zaharul alb? ...Multumesc din suflet pt articol

11.02.2011, 23:35

Florina iubita foarte interesant articolul am invatat si eu inca ceva de la tine,mersi

LUK

LUK
12.02.2011, 09:52

Nico nici eu nu am gustat..prin cautarile mele pe net am gasit undeva ca e d 300 de ori mai dulce decat zaharul!!!si ca mai nou Coca Cola si Pepsi vor sa produca un suc indulcit cu asa ceva(informatia asa e gasita pe un site de bussines)...e noul indulcitor minune se pare...deja Pepsi i a si gasit denumirea(dar nu mai stiu) si va fi un suc de fructe indulcit cu asa ceva...deci o fi ceva klumea...la noi cica se gaseste la Plafar si ar fi intre 15-20 de lei cutia...

LUK

LUK
12.02.2011, 09:53

Criss cu mare drag..de vreo 2-3 saptamani l-am descoperit si eu(ca exista ca produs)...

12.02.2011, 11:35

12.02.2011, 11:38

12.02.2011, 13:39

nu am mai auzit pana acum de asa ceva..nici nu am mai vazut

12.02.2011, 13:45

L-am folosit si eu si nu numai am folosit si siropul de agave si siropul de orez, de artar, ca inlocuitori pentru zahar...totusi trebuie sa iti placa gustul( e putin diferit) si e destul de scump sa-l folosesti la prajituri, cand mancam vegetarian strict aveam in casa( si acum mai am un plafar intreg) numai produse sanatoase sa zic asa, daca faci prajituri cu ou, lapte...etc...nu prea merge sa folosesti eu pun zahar brun, insa la prajituri raw e perfect....dar cine face prajituri raw? Ca nu-s prea pe gustul tuturor frumos Luk ca te gandesti la sanatate

12.02.2011, 17:06

interesant

LUK

LUK
12.02.2011, 18:25

Elena..Miti..Aziz...

LUK

LUK
12.02.2011, 18:27

Ruxy am citit si eu ca ar avea un pic mai altfel gustul fata de zahar ...nu m-am gandit ca s-ar folosi la praji ca e desul de scump...asta a fost doar asa ca introducere...nici eu nu folosesc dar n-ar fi rau sa l folosim macar in ceai...sau cafea..

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]