World congress of culinary traditions

Postat de papabundetot in Bucataras in oras pe 15 Mar 2014, 17:56

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Faptul ca acest congres culinar a avut loc si intr-o zi de weekend,(el desfasurandu-se pe parcursul a mai multe zile) a fost si un bun prilej sa cunosc si in viata reala cativa oameni cu care pana acum am corespondat doar pe retelele de socializare sau,dupa caz la telefon.

 Primul om pe care l-am cunoscut astazi,este Albert Bertoni,o mare parte din cei care vor citi acest articol cu siguranta il stiu deja,este un om pasionat ca si mine de arta culinara si care,tot ce aseaza in farfurie este cu adevarat Arta. Datorita lui si tin sa ii si multumesc pe aceasta cale,am ajuns si noi astazi la Congress,daca nu mi-ar fi spus Albert ca ajunge in Bucuresti,nu m-as fi gandit,sincer sa merg,pentru ca mereu imi place sa profit la maximum de zilele de weekend pentru a sta cat mai mult prin bucatarie.Nu imi pare insa rau ca am ales sa merg,asa cum am spus am cunoscut oameni pe care ii apreciam dar pe care ii cunosteam doar virtual,ma bucur sa vad ca ei exista si in realitate  Tot astazi am vazut-o in carne si oase si pe draga mea Patricia Badaluta,o fata draga mie,pe care initial am cunoscut-o datorita site-ului bucataras.ro,si cu care mai apoi am pastrat o legatura,ba chiar am si vorbit la telefon doar sa ne vedem mai ramasese,astazi insa…s-a produs si aceasta minune,  

Ce s-a petrecut acolo in cadrul congresului….e mai greu de explicat,eu fiind atrasa mai mult de cei pe care i-am intalnit acolo,am vazut insa o expozitie de torturi pe care am s-o impart cu voi…

Eu sunt pasionata de torturi,prietenii mei care imi urmaresc pagina de facebook papabundetot,stiu deja asta,asa ca m-a bucurat sa vad acolo ca cineva “s-a gandit” si la mine si pasiunea mea 

In aer,plutea asa o incarcatura….am vazut bucatari medaliati,si cu siguranta cunoscuti si apreciati pentru munca lor,expozitii de preparate ,in mare parte traditionale,dar marele castig a fost socializarea reala.

Ne-am pozat,am povestit…a fost o sambata chiar frumoasa,in care am vauzt cu bucurie ca oamenii pe care ii stiu in mediul virtual chiar exista si se afla printre noi 

Cu siguranta,acum astept urmatorul eveniment culinar,la care sa fiu prezenta.

Sambata frumoasa dragii mei!

Comentarii (14)

15.03.2014, 19:33

Multumesc! ma bucur ca va place ce fac in timpul liber

15.03.2014, 19:36

foarte faina ocazia!

23.03.2014, 03:29

Asa spun si eu ca si Meri . Multe avantaje Dar cred ca importanta este pasiunea ce te face sa participi la asemenea evenimente . Cunosc sentimentul placut de a re-cunoaste oameni stiuti virtual Multumim ca ne-ai facut Impartasit placutul eveniment

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs