Viata mea in restaurant

Postat de Cristi_Roman in Restaurante pe 3 Apr 2011 | 6233 vizualizari

Comentarii (16)

03.04.2011, 20:12

extraordinara experienta! iti tinem pumnii!

03.04.2011, 20:14

felicitari si multa bafta in continuare!!

03.04.2011, 20:52

super experienta! bafta multa! si mie mi-ar placea sa am parte de asa ceva....

04.04.2011, 09:35

superb,mult noroc in continuare

04.04.2011, 14:52

@bucataras - mersi
@rocsi_1612 - multumesc, sa fie!
@madi_marin - multumesc!
@aziz - multumesc!

04.04.2011, 16:52

Felicitari ! bafta multa si succes maxim in continuare

04.04.2011, 18:50

nu pot decat sa te felicit! esti intr-adevar un om fantastic, caruia nu ii este teama de provocari! mi-ar placea ca intr-o buna ziua sa ajung si eu pe un asemenea drum...

05.04.2011, 14:28

@Lia - iti multumesc mult de tot, sa fie!
@alinutza1983 - ma magulesti, nu sunt "fantastic", incerc sa-mi vad de drum. si da, mai nou nu imi mai este teama deloc de provocari. bafta multa!

07.04.2011, 23:08

M-a impresionat modestia cu care ai descris aceasta experienta noua dar si frenezia cu care se gateste "pe viu".
Nimic nu vine usor cand ti-ai propus sa-ti satisfaci pasiunile
Bafta si asteptam cat mai multe retete interesante de la tine.
Ca si tine, am alta meserie decat "bucataritul" dar imi place sa gatesc si gasesc acest "job" al tau o provocare interesanta , care m-ar tenta si pe mine daca as avea timp.
O seara buna iti doresc!

Lau

Lau
12.04.2011, 10:11

felicitari si multa bafta in continuare si sanatate

18.04.2011, 20:13

@Mihaela11_jo - multumesc la fel!
@sufletista - sa fie, pentru toata lumea, multumesc!

11.06.2011, 20:40

felicitari si multa bafta in continoare...

Teo

Teo
16.06.2011, 23:42

felicitari pentru forma de respect pe care o practici! m-ai delectat!

09.07.2011, 11:13

Abia astazi am reusit sa citesc articolul tau. Pasiune si perseverenta, cred ca sunt cuvintele ce te caracterizeaza cel mai bine. Esti implicat intr-o multime de proiecte si cu toate acestea iti faci timp si pentru noi, ne impartasesti din experienta ta, din retetele tale si dai un nou inteles meseriei de "bucatar". Iti doresc succes si sa ajungi acolo unde doresti tu.

01.08.2011, 15:00

felicitari si mult succes in continuare!!!!!!sa fi bucatar intr-un restaurant nui usor eu stiu,este mult stres,dar daca mai si gatesti in fata clientilor!!!!!!!!!!!!wauu!!!!

25.08.2011, 23:49

Te felicit pentru munca ta si iti doresc mult succes in continuare

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!