Un aliment de care uitam tot timpul ...MIEREA

Postat de Sidy in Bucataras eFeminin pe 19 Noi 2013 | 2701 vizualizari

Comentarii (8)

19.11.2013, 07:49

Da, eu recunosc că uit mereu de miere Ultimul paragraf mi-a atras atenția în mod deosebit!

19.11.2013, 08:06

19.11.2013, 08:47

19.11.2013, 09:19

Sidy draga sa ne traiesti si mult si bine multumim de informare esti o scumpa minunat articol

19.11.2013, 11:37

Io nu uit niciodata, mereu am acasa cel putin un borcanPup Sidy!

19.11.2013, 11:58

E bine sa ne mai amintim din cand in cand de ce ne ofera natura! Eu am tot timpul un borcan cu miere pe masa! De o vreme si cafeaua o beau indulcita cu miere. Curios si imbucurator in acelasi timp e ca Mati prefera clatitele unse chiar cu miere.

20.11.2013, 22:31

Ce informatii utile.

VI

VI
10.04.2015, 10:02

Mierea e un superaliment si medicament natural!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia