TV Paprika te invita intr-o calatorie culinara in Spania cu Rick Stein

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 15 Mar 2013, 12:20

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

Rick Stein a vizitat Spania pe vremea cand era copil. In trecut, bucataria franceza si italiana au fost renumite pentru finetea lor superioara, insa datorita unui grup de bucatari spanioli cu adevarat devotati si entuziasmului tot mai mare pentru aromele robuste, toate acestea s-au schimbat. In opinia lui Rick, nimeni nu prepara pestele cu mai mult respect ca un spaniol veritabil. Tot ei, spune Rick, stiu sa pregateasca si cele mai bune preparate la gratar. Acum Rick strabate tara in lung si-n lat, intr-o dubita veche, pe carari nebatatorite, pentru a descoperi spiritul autentic („duende”) al gastronomiei spaniole.

Rick Stein – Spania

Din 19 martie, de luni pana vinerii, de la ora 16:55

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia