Stiati ca...

Postat de Alexandra Burz in Cu de toate pe 29 Ian 2014, 21:43

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Din familia CAPSICUM , ardeii iuti, sub denumirea lor initiala de CHILI, sunt de mai multe specii si dimensiuni.

Christofor Columb, se pare, a fost cel care i-a supranumit ARDEI dupa asemanarea la culoare si forma cu ardeii kapia. Chili se consuma proaspetisau uscati, iar utilizarile lor culinare sunt nenumarate.

Continutul lor nutritiveste unul foarte bogat, avand multa vitamina C si betacaroten, fier, potasiu si magneziu, ceea ce ii face sa fie apreciati si din punctul de vedere al actiunilor terapeutice.

*** Au rol adjuvant in artritele reumatismale, dar si in cresterea imunitatii.

Comentarii (2)

30.01.2014, 09:08

Alex, la orice postezi si nu-ti apartine, trebuie sa lasi sursa articolelor, pozelor.

30.01.2014, 16:11

Aici la fel, tot din cadrul proiectului respectiv....e preluat din mai multe parti
... reviste...carti...documentare ...etc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]