Stiati ca...

Postat de Alexandra Burz in Cu de toate pe 29 Ian 2014, 21:43

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Din familia CAPSICUM , ardeii iuti, sub denumirea lor initiala de CHILI, sunt de mai multe specii si dimensiuni.

Christofor Columb, se pare, a fost cel care i-a supranumit ARDEI dupa asemanarea la culoare si forma cu ardeii kapia. Chili se consuma proaspetisau uscati, iar utilizarile lor culinare sunt nenumarate.

Continutul lor nutritiveste unul foarte bogat, avand multa vitamina C si betacaroten, fier, potasiu si magneziu, ceea ce ii face sa fie apreciati si din punctul de vedere al actiunilor terapeutice.

*** Au rol adjuvant in artritele reumatismale, dar si in cresterea imunitatii.

Comentarii (2)

30.01.2014, 09:08

Alex, la orice postezi si nu-ti apartine, trebuie sa lasi sursa articolelor, pozelor.

30.01.2014, 16:11

Aici la fel, tot din cadrul proiectului respectiv....e preluat din mai multe parti
... reviste...carti...documentare ...etc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]