Sparanghelul - o planta medicinala sau o delicatesa?

Postat de medioto59 in Legume pe 23 Ian 2011 | 4753 vizualizari

Comentarii (6)

23.01.2011, 23:46

imi place articolul este pe placul meu si explicatiile pe inteles multumesc o informatie in plus nu strica nimanui .

24.01.2011, 00:02

Stiu ca sparanghelul este absolut senzational!!! Medii

24.01.2011, 10:38

Bravo Medi fain articolul e bine de stiut cat de sanatoasa e aceasta leguma pt organism.

10.02.2011, 15:40

interesant n-am incercat niciodata sparanghel

16.02.2011, 15:13

imi place la nebunie

14.10.2011, 18:22

Este cam amandoua gatesc si eu des si ma las si servita

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia