Sofranul-crocus sativus

Postat de aziz in Condimente pe 26 Ian 2011 | 6427 vizualizari

Comentarii (11)

27.01.2011, 22:47

Eu am marele noroc sa folosesc sofran Iranian de cea mai buna calitate si este foarte aromat,il folosesc destul de des. Are o culoare foarte frumoasa si o aroma deosebita. frumos articolul

27.01.2011, 22:52

Si eu folosesc sofran , e deosebit si foarte valoros cu adevarat...ofera o culoare foarte frumoasa cozonacilor ...superb articol Aziz...multumesc pentru mica legenda

28.01.2011, 09:54

fetele multumesc ,am cetit si eu si doar v-am tradus dar este interesant si ma bucur sa pot impartasi cu voi

28.01.2011, 09:58

Poti sa spui ca sofranul este o floare rara
Spre surpriza mea bunica sotului meu imi spunea ca in vremea tineretii aveau sofran in gradina , la tara , il folosea la supe .
Acum 2 ani am gasit seminte si am ,, cultivat '' in gradina . Mi-au iesit cateva plantute

28.01.2011, 11:06

multumim pt acest articol foarte util

28.01.2011, 18:59

Stiati ca flaorea de sofran si brindusa sunt amandoua din aceeasi specie (amandoua se numesc crocus)

29.01.2011, 08:01

fetele

30.01.2011, 14:33

Mona tot respectul meu ,ai studiat Horticultura,floricultura sau esti interesata de acest domeniu?Ma bucur mult ca te-ai gandit sa scrii acest articol util pentru toata lumea

01.02.2011, 21:04

cris merci de aprecieri, nu am studiat dar niciodata nu e prea tirziu

01.02.2011, 21:07

Mona

12.02.2011, 19:28

interesant bravo

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)