Sfaturi practice pt pregatirea supei

Postat de Ionutza in Tehnici pe 7 Dec 2011, 18:41

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Sfaturi practice pt pregatirea supei

Daca spuma face prea multa spuma - adauga un albus de ou nebatut, acesta va coagula resturile de spuma si o va limpezi.

Daca scade supa in timp ce fierbe, nu adauga apa rece ci apa calda ,astfel supa nu se va tulbura.

Supa colorata - daca vrei ca supa sa fie frumos colorata, adauga 5-6 coji de ceapa sau un morcov ras.

Supa sarata - adauga cateva cuburi de cartof.

Legumele raman proaspete un timp mai indelungat daca le invelesti in ziar. Daca le tii in punga de plastic se vor deteriora mai repede.

Nu arunca apa in care ai fiert legumele.O poti folosi pentru supa sau ca si baza pentru alte feluri de mancare. O puti pune la congelator in forma pentru cuburi de gheata, astfel iti va fi mai usor sa o dozezi.

Comentarii (4)

07.12.2011, 19:35

au ramas secrete, Gaby

08.12.2011, 12:44

vaaai scuze

08.12.2011, 12:46

gata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]