Sfaturi practice pt pregatirea supei

Postat de Ionutza in Tehnici pe 7 Dec 2011, 18:41

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza
Sfaturi practice pt pregatirea supei

Daca spuma face prea multa spuma - adauga un albus de ou nebatut, acesta va coagula resturile de spuma si o va limpezi.

Daca scade supa in timp ce fierbe, nu adauga apa rece ci apa calda ,astfel supa nu se va tulbura.

Supa colorata - daca vrei ca supa sa fie frumos colorata, adauga 5-6 coji de ceapa sau un morcov ras.

Supa sarata - adauga cateva cuburi de cartof.

Legumele raman proaspete un timp mai indelungat daca le invelesti in ziar. Daca le tii in punga de plastic se vor deteriora mai repede.

Nu arunca apa in care ai fiert legumele.O poti folosi pentru supa sau ca si baza pentru alte feluri de mancare. O puti pune la congelator in forma pentru cuburi de gheata, astfel iti va fi mai usor sa o dozezi.

Comentarii (4)

07.12.2011, 19:35

au ramas secrete, Gaby

08.12.2011, 12:44

vaaai scuze

08.12.2011, 12:46

gata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]