Sfântul Vasile cel Mare

Postat de Zamfira in Cu de toate pe 1 Ian 2014 | 2190 vizualizari

Comentarii (9)

01.01.2014, 10:54

Multa sanatate!

01.01.2014, 11:01

Multumesc, un An Nou cu sanatate si bucurii si voua!!!

01.01.2014, 11:32

Doar ce am sosit de la slujbă, doar cea am vorbit (şi) despre sfântul Vasile.

01.01.2014, 11:34

01.01.2014, 11:58

La multi ani!
In Grecia, Mos Craciun se numeste Agios Vassili (Sfantul Vasile) si nu Papa Noel, sau Santa Clauss si cadourile de craciun se dau in seara de revelion, mai bine zis, se gasesc sub brad pe 1 ianuarie, asta poate ca are legatura cu ce ai zis tu ca impartea cadouri celor saraci. Frumos articol, ca de altfel toate articolele care le scri!

01.01.2014, 12:02

frumos si de folos pentru sufletel !!!

01.01.2014, 12:03

Multumim Dora pentru precizari. Un An Nou bun sa aveti, multa sanatate si bucurii!

01.01.2014, 14:07

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi

01.01.2014, 21:53

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia