Salvie

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 12:27

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Salvie

Salvia are un parfum de pamint, aromatizat. Este foarte des intilnita in bucataria italiana, combinindu-se foarte bine cu usturoiul si cu rosiile. De asemenea, se potriveste cu ceapa, cu legume, cu carne de porc, pui si cu cea tocata pentru umpluturi.

Comentarii (1)

04.04.2011, 11:54

in araba marmariah si este fol si ca condiment dar si ca aroma pt ceai si considerata planta medicinala combate durerile de burta si stomac

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]