Revelionul bucatarasilor Praid 2018

Postat de diaconta in Bucatarasii pe 12 Oct 2018 | 2588 vizualizari

Comentarii (30)

24.10.2018, 12:24

Motanel,de ce galben si maro?

Ina

Ina
27.10.2018, 17:38

In caz de vine ursul ))

28.10.2018, 10:48

Si noi am vrea sa ramanem si duminica! Multumim mult, Dia!

29.10.2018, 16:38

eu as propune ca tema "Craciunul si culorile lui" poate vom avea si un Mos Craciun si Elfi (alb, rosu, vede) chiar daca e Revelion. Cine nu ar vrea sa avem de mai multe ori pe an Craciunul, zic si eu

29.10.2018, 16:39

si poate la vara ne facem vampiri )))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia