Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Sep 2016 | 6206 vizualizari
Buna slaninuta, ca si mie imi place..
Da ce bună!))
Buna rau! )))
Slănina cu ceapă şi palincă – mitul alimentaţiei de la ţară, spulberat de un nutriţionist: „Este extrem de nocivă pentru organism”Nicolae Hâncu, Preşedintele de Onoare al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.
„Slănina înseamnă grăsime saturată extrem extrem de nesănătoasă pentru orgaism, chiar dacă e cu ceapă şi ţuică. Nu are nicio legătură cu sănătatea. Ţăranul român ce se ducea şi lucra de dimineaţa de la 5 până apunea soarele, la muncă, trebuia să-şi pună ceva de mâncare? Îşi punea ce avea şi el, o bucată de pâine, slănină care nu se strica şi apă. Să nu credeţi că bea ţuică acolo, pe câmp. Eventual o bea acasă, când sosea”.
Vitalitatea Stelei Popescu se datoreaza in mare masura mostenirii genetice si faptului ca a incercat sa traiasca frumos.
Tuica si slanina dovedesc faptul ca se poate bucura din cand in cand de bucate mai putin "ortodoxe" dar care-i fac placere.
In alta ordine de idei, degeaba vin oamenii de stiinta cu tot felul de teorii menite sa induca panica,cred ca slanina buna si curata din gospodariile taranesti,sau untura,este indiscutabil mai sanatoasa decat toate porcariile ce le cumparam din supermarket.
Domnul ministru a venit cu o idee tampita de a stopa risipa de alimente,aceea de a scumpi produsele alimentare.
Oare nu i-a spus nimeni ca se arunca foarte multe alimente pentru ca sunt preparate din toate mizeriile si nu poti sa le pastrezi nici macar o zi pentru ca se altereaza.
Ori de multe ori constati ca nu sunt bune din momentul in care desfaci ambalajul.
100 grame de slanina consumata o data pe saptamana , de pofta ,nu omoara pe nimeni . Cat despre articolul din ziar este ... de umplutura . Sunt sigura ca distinsa doamna are grija de sanatatea ei mai mult decat arata si declara in scop ul de a fi populara
Mihaela,sunt convinsa de asta.Cred ca s-a ingrijit atat de trup cat si de suflet si de psihic