Rețetă simplă pentru piftie, răcitură fără gelatină

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 14 Mar 2024 | 379 vizualizari

Comentarii (7)

14.03.2024, 10:41

Foarte bună! Fac des răcituri!

14.03.2024, 11:32

Ce mult îmi place (mai ales gelatina...) !

14.03.2024, 14:15

14.03.2024, 15:21

buuun

14.03.2024, 18:58

Cam asa o prepar si eu . Mereu in oala sub presiuyne . In acest caz imi ramane zeama limpede . Pentru gust mai pun o ceapa , foi de dafin si chiar un morcov intreg!!! Daca zeaa pare grasa o las la racit si colectez pojghita de grasime cu ajutorul unui servetel

14.03.2024, 19:02

Nu vreau sa par carcotasa , dar in ultima imagine se vede o laveta galbena inodata ce a ramas in racitura . )) Cine nu crede sa dea zoom pe imagine )

15.03.2024, 12:26

Adauga comentariu...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia