Restaurantul Kasttane din Navodari

Postat de Bucataras in Restaurante pe 21 Iul 2010, 21:02

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

 Kasttane se declara cu specific romanesc, dar are si tendinte culinare internationale, cu accente libaneze. In week end-ul petrecut la Phoenicia Resort l-am vizitat dimineata, prinz si seara .

Mincarea - Excelenta!

Micul dejun era tip bufet suedez, bogat, cu prepararea pe loc a omletei in diverse sortimente. Free bauturi racoritoare si o cafea cam slaba, insa iti puteai face singur una la ibric dupa gustul tau intr-un colt special amenajat.

Prinzul - 40 ron (am fost in iulie, la doua saptamini de la lansarea Phoenicia Resort) - a fost impresionant. 8 feluri de mincare gatita, foarte gustoasa, te asteptau sa le incerci in ceaune mari, alaturi de 3 tipuri de ciorba (supa de pui cu fidea, ciorba taraneasca de vacuta si ciorba de pui cu bors), astfel ca n-ai de ce sa-ti faci griji daca esti cu copiii. 

Foto: Locul cu ciorbe si felul doi in stinga sus / locul unde se pregateau in cuptor lipiile - foarte misto

Alte 6-8 feluri le prepara pe loc la tigaie, de la creveti cu sos de rosii la pui picant, iar gratarul sfiriie in curte imbiindu-te sa alegi cu greu intre cotelte de berbecut bine condimentate, mici, cirnati ori pulpe de pui.

Cotlete de berbecut:

Cina - intr-o seara a fost tot tip bufet suedez, contra a 40 lei, iar in alta s-a comandat din meniu. Cina tip bufet suedez a fost foarte ok, insa in seara in care am comandat din meniu am avut multe surprize. Lipseau cam 30-40% din lista. Am mincat totusi foarte bine, o tigaia casei de vita senzationala, alaturi de legume la gratar (foto jos).

Un mare minus - personalul restaurantului

Acelasi chelner a incercat sa ne "arda" de doua ori. Prima data la un prinz. Am comandat un tip de vin (bautura alcoolica se platea separat), iar chelnerul ne-a adus sortimentul mai ieftin, insa ne-a taxat ca pentru cel comandat, adica 10 lei in plus. Placindu-ne vinul (roze- Vinul cavalerului), seara l-am comandat din nou. Normal, ni l-a adus, dar ni l-a taxat tot ca al mai scump (asta era de la VinArte). Cind i-am atras atentia a rostit un "ma scuzaaati, aveti dreptate hahaha). Iar in seara a 2-a, pina ne-au adus 2 beri a trecut juma de ora. Iar cind ne-am ridicat amindoi de la masa sa ne mai luam ceva de la "suedez", pac, ne-au disparut sticlele desi erau jumatate. Crezusera ca am plecat :)))).

Comentarii (2)

ela

ela
25.07.2010, 23:42

daca e mancarea buna,vrei sa fie si pretul corect? buni chelneri

24.08.2010, 10:12

dragut loc,probabil conform legilor lui Murphy daca localul si mancarea sunt bune , ospatarii vor fi nashpa

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

Plăcinta cu lobodă, telemea și mărar - Reteta gustoasa

de RODIMUR 8

pe 24.06 la 20:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate