Remedierea maionezei

Postat de lorenik in Tipsuri pe 27 Aug 2013 | 4089 vizualizari

Comentarii (3)

04.09.2013, 18:49

cred ca de vina e uleiul folosit, doar cel de floarea sorelui e bun si toate sa fie la temp. camerei.

17.09.2013, 12:16

Maioneza se mai repara si cu miez de paine rupt in bucatele mici, la inceput sa senzatia de cocoloase dar frecat in continuare repara maioneza si dispar cocoloasele ( de multe ori nu avem un cartof fiert sau galbenus fiert la indemana)

20.09.2013, 19:33

eu le-am incercat pe toate si degeaba,nu a mers, asa ca am facut alta maioneza !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]