PROVOCAREA SĂPTĂMÂNII 8 - Ciulamale, de-ntingi cu pâinea în oale

Postat de CosminDragomir in Concurs pe 29 Aug 2018 | 3678 vizualizari

Comentarii (7)

29.08.2018, 17:09

Ce sa zic? Sunt fan ciulama, dar din rinichi nu am facut. Oricum, sunt deschisa la astfel de retete, iar cea din uger de vaca chiar e interesanta! Ce consistenta are carnea ugerului? mai facut curioasa

29.08.2018, 17:11

Multumimm, multumimm! Tot am gatit in deplasare zilele astea Am tot auzit la soacra mea, de Tuslama din burta de vaca, poate acum e monetul sa o prepar

29.08.2018, 17:12

Simona, ca la ciorba de burta

29.08.2018, 17:28

M-am gandit la ciorba de burta, dar nu eram sigura. In zona noastra, in zona Tara Hategului se face tocanita din burta si tocanita din mate(matele de la miel). Nu am mancat, doar am auzit de la prieteni care se trag din parinti din zona respectiva...

29.08.2018, 18:02

Vai ce tema ... Interesanta si in acelasi timp provocatoare .Pacat ca nu pot participa .
Succes si mult curaj.

29.08.2018, 22:46

mancarea cu rinichi nu este in meniul familiei,nu place nici gustul,nici ca maruntaie nu suna bine asa ca voi inlocui cu puiul sa iasa un rantas pe gustul si sufletul celor gurmanzi

29.08.2018, 22:50

Simona72 ugerul de vaca este foarte bun,este consistent,este o carne de culoare alba,se poate zice ca are insertii de grasime in ea,este ca burta de porc cu tot cu tate(ugere),o prefer rinichilor cu gust de .....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia