Prieteni, vă așteptăm în Casa Bucătărașilor!

Postat de Bucataras in Casa Bucatarasilor pe 24 Mai 2014, 16:00

Articol pe placul a 56 bucatarasi
comenteaza

Lumeeeee, lume! Vorba lui Cătălin, a venit momentul când a sosit clipa să vină vremea! 

Vă așteptăm! Când, unde, cum ... nu mai contează, nu? :)))

Simbata, 31 mai, incepind cu orele 11:00 va asteptam sa ne treceti pragul. Un fel de "poftiti la masa daca v-ati adus de-acasa" :))). Glumesc.

Astept saptamina viitoare mesaje private de la cei care doresc sa vina pentru a le comunica adresa.

PS. Mai jos iata cine va turna berea in pahare:

Pentru anumite fete dragute organizam si un "pic-nic", colea, in spatele casei :))

 

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii (53)

31.05.2014, 11:39

Superba! Intalneala faina sa aveti!

31.05.2014, 13:58

Distractie placuta!

20.06.2014, 16:16

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia