Pizza Quattro Stagioni

Postat de RadaMateescu in Tehnici pe 25 Mar 2013, 10:25

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Iata o reteta gustoasa si sanatoasa de pizza Quattro Stagioni:         

Rosiile sunt extrem de sanatoase continutul lor abundand in vitamina A si C, fiind totodata o sursa excelenta de potasiu.

Pentru aceia dintre voi care prefera in locul comenzilor de mancare la domiciliu sa isi gateasca singuri, va prezentam o reteta grozava de Pizza Quattro Stagioni.

Pizza Quattro Stagioni este o pizza foarte hranitoara si bogata in nutrienti, pe langa faptul ca este o mancare festiva.

Ingredientele necesare:

    Opt rosii pe care le vom opari

    Oregano

    100 grame carne (scoica sau pasare)

    aluat frantuzesc

    parmezan

    pasta de rosii

    100 grame sunca feliata

    100 grame de salam

    Ardei rosu si verde taiati fasie (aproximativ cate o jumatate din fiecare)

    100 grame de creveti

    O conserva de ciuperci

    sare si piper

    200 grame de mozzarella

 

Mod de preparare:

Dupa ce a fost preparat aluatul, se unge uniform cu pasta de rosii, apoi se presara oregano si parmezan peste acesta.

Dupa ce cuptorul a fost incalzit la 220 de grade Celsius, rosiile se vor opari, dupa care se vor coji si se vor aseza pe alatul taiat in felii. Scoicile, crevetii si carnea de pasare, ciupercile, sunca si salamul, a;laturi de ardei se plaseaza peste rosii si se condumenteaza totul cu piper si sare.

Deasupra se pune mozzarella si se introduce totul in cuptor pentru aproximativ un sfert de ora, 20 de minute.

Se unge suprafata aluatului cu ulei si se aseaza uniform fasiile de sunca, rosii, sardelele si maslinele. Peste compozitie se pune sare si piper, dupa care se stropeste cu ulei. Se introduce la cuptor unde se lasa timp de 25 de minute.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia