Pastrarea fructelor proaspete

Postat de COSTEO in Fructe pe 17 Sep 2013 | 5700 vizualizari

Comentarii (15)

17.09.2013, 17:42

Interesant articol! Nu am stiut toate aceste detalii despre fructe.

17.09.2013, 17:43

Multumesc draga Patty!

17.09.2013, 18:38

17.09.2013, 18:45

e bine de stiut, foarte interesant! fructele din poze sunt din gradina ta?

17.09.2013, 18:46

da Irina!

17.09.2013, 18:46

nu, irina, sunt de la bloc de la mine

17.09.2013, 18:52

ferice de tine! tare mi-as dori si eu un colt de gradina...

17.09.2013, 18:53

tu gaby, tu...

17.09.2013, 19:05

17.09.2013, 19:17

Interesant articolul tau!

17.09.2013, 19:46

17.09.2013, 19:49

Multumesc Meri,Irina,Gaby!

17.09.2013, 19:50

Mulumesc dragilor!

19.09.2013, 20:35

29.09.2013, 16:44

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia