O romanca, la un pas de moarte dupa ce a consumat o planta exotica cumparata dintr-un supermarket

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 22 Ian 2016 | 3764 vizualizari

Comentarii (9)

22.01.2016, 17:38

E manioc, din el se face o făină în muşte ţări ale Americii Latine dar nu numai. Gospodinele noastre, cele dornice de aventuri culinare, să se uite mai bine ce cumpără, căci din dorinţa de a fi în trend, ca să nu mai spun de dorinţa la fel de veşnică de a slăbi, încercă fel şi fel de chestii noi, fără să studieze mai înainte despre produs. E drept, au şi vânzătorii vina lor, dar înainte de toate, viaţa fiecăruia din noi e la mijloc, aşa că înainte de a pune în coş cele de băgat în gură, trebuie deschişi ochii bine, altfel... .

22.01.2016, 17:41

"multe"

22.01.2016, 17:50

Da Padre, dar de ce a ajuns pe rafuturile magazinului????

22.01.2016, 17:54

Cert, este că mi-am propus anul acesta să probez, toate fructele exotice ce se comercializează în magazine Am probat deja cactusul După această știre voi fi un pic mai precaută Mereu am avut reținere ptr physalis O culegeam numai pentru decor, dădea bine în glastre peste iarnă Acum am descoperit că se poate consuma

22.01.2016, 17:55

Nu mai citesc, am mai citit azi articolul

22.01.2016, 18:00

Bine zis, inainte sa casti gura, asca ochii ) trista intaplare, vina e de ambele parti!

22.01.2016, 18:00

*casca

22.01.2016, 18:03

Cristina, a ajuns pentru că e plantă comestibilă, Din momentul în care o cumperi răspunzi pentru cum o găteşti. Suntem în mileniul III, avem surse de informare, putem vedea ce este şi cum se prepară. Ignoranţa nu are scuze, când vrei să epatezi, plăteşti, fiecare alegere îşi are plata sa. Sunt convins că tu. aşa cum de alfel fac mulţi, te interesezi dinainte ce cumperi, ce vrei să găteşti, te interesezi de gustul şi textura celor cumpărate. Eu aşa fac, sincer, căci dincolo de cunoaştere prin gustare, e nevoie şi de cunoaşterea ştiinţifică, nu mi se pare firesc să afli asta prin autopsie.

22.01.2016, 18:04

Aseara imi povestea o colega de articolul asta. Nu a stiut nici una din colegele mele ce este cassava, maniocul, tapioca...De tapioca hai ca a mai auzit lumea, dar nu stiu cati stiu din ce este facuta. Sunt foarte putini oameni care cunosc amanunte despre ce baga in gura. Daca nu cunosc, nu mananc, simplu...e ca si cum mananci ciupercile pe care le gasesti prin padure.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia