Nu ratati colectia Pasticceria in magazinele Inmedio! Gratuit Instrument de ornare!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 10 Sep 2014, 10:45

Articol pe placul a 25 bucatarasi
comenteaza
Numărul 1 din colecția Pasticceria e gata să îți îmbogățească viața culinară cu rețete noi și ușor de realizat pentru prăjiturele, gustări, fursecuri și cupcakes.
 
Alege să faci fiecare zi mai frumoasă pentru cei din jur cu delicii dulci și sărate, mici și elegante. Creațiile obținute nu numai că vor fi gustoase, dar vor arăta cu adevărat irezistibil.
 
În primul număr veți putea găsi rețete pentru mini-madlene în trei arome, mini-madlene cu șuncă, chiftele crocante cu ardei și brânză Fontina și multe altele.
 
Iar ca să te asigurăm că vei avea succes din prima încercare, îți oferim gratuit un instrument de ornare cu două capete. Acum vei putea da atingerea finală proiectelor tale gastronomice ca un adevărat cofetar italian. Tot cu primul număr al revistei vei primi și o formă de fursecuri scoică din silicon pentru a da contur primelor tale creații.
 
Nu rata revista Pasticceria, acum disponibilă exclusiv în magazinele Inmedio!

Premii din colectia Pasticceria pentru cei mai activi bucatarasi!

Incepind cu aceata saptamina (8-14 septembrie), primii 5 cei mai activi bucatarasi vor fi premiati cu cite un numar al colectiei Pasticceria, distribuita in exclusivitate prin reteaua Inmedio. Premiul consta intr-o revista cu retete si ustensila de bucatarie cadou!
Saptaminile de concurs si premiile:
S1: 8 - 14 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 1 al revistei Pasticceria + cadoul
S2: 15 - 21 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 2 al revistei Pasticceria + cadoul
S3: 22 - 28 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 3 al revistei Pasticceria + cadoul
S4: 29 septembrie - 5 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 4 al revistei Pasticceria + cadoul
S5: 6 - 12 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 5 al revistei Pasticceria + cadoul

Comentarii (4)

10.09.2014, 11:50

Ce frumos!

11.09.2014, 06:27

super!

11.09.2014, 08:36

Deci, să trecem la treabă

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia