Micul Ghid al condimentelor

Postat de vanilla in Condimente pe 28 Sep 2010 | 19725 vizualizari

Comentarii (5)

30.09.2010, 23:16

Super util articolul.... l-am salvat

03.10.2010, 12:18

scortisoara ,se mai fol si la orez in bucataria orientala,la magluba de exemplu sau chiar la carnea tocata.

04.10.2010, 23:56

la noi in ardeal tarhonul se foloseste cel mai des la ciorbele cu afumatura.....scortisoara eu o pun si la un sos de vin in care adaug si lamaie rasa...nucsoara o pun si la piureul de cartofi,din cand in cand...super lista..

13.02.2011, 16:10

salvat

01.03.2011, 17:45

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]