Micul dejun-traditii si obiceiuri

Postat de medioto59 in Bucataras eFeminin pe 15 Mar 2012 | 4007 vizualizari

Comentarii (10)

Ina

Ina
15.03.2012, 07:17

Ce matinala esti, Medi'
Eu nu pap dimineata

15.03.2012, 07:50

foarte rau Inuco ca nu papi dimineata!

15.03.2012, 07:54

Cam mult de citit asa de dimineata

15.03.2012, 07:55

Niciodata nu plec dimineata fara sa iau micul dejun.

15.03.2012, 08:28

Interesant...

15.03.2012, 08:40

Revin sa citesc ca tare mult ai scris
Pentru mine micul dejun e sfant si e cea mai importanta masa a zilei,rasfatul meu as putea spune.

15.03.2012, 09:21

Eu mananc dimineata.Incerc foarte mult si cateodata mai si reusesc sa nu mananc nimic seara insa micul dejun este obligatoriu.

Lau

Lau
15.03.2012, 13:40

eu foarte rar mananc dimineata

16.03.2012, 12:04

17.03.2012, 15:18

eu nu pap dimineata,dar in schimb in italia imi place sa fac colazione au cornul ala proaspat si cald atat de bun

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia