Martisoare

Postat de mihaelar63 in Bucatarasii pe 2 Mar 2017, 00:29

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza

 Dragii mei Bucatarasi cu tot de  dragutul Bucatras !!! Pentru ca vine primavara . Pentru ca toata lumea imparte martisoare . Pentru ca va plac , va apreciez si va iubesc ,va ofer cu mare drag martisoare din gradina mea . Aerul se improspateaza , cerul este cand gri cand albastru si noi asteptam razele de soare sa ne mangaie mai cu spor . Speram la mai bine si la mai frumos .  Urari nu va fac ca este spatiul plin de clisee, doar atat: sa fiti sanatosi si sa fiti iubiti !!!

 P.S.- cine doreste martisorul sa vina sa si-l ia . :D

       Va imbratiseaza cu prietenie Mihaela !!!

 

Comentarii (19)

Lau

Lau
07.03.2017, 07:38

multumesc frumos

07.03.2017, 17:38

ce flori superbe

09.03.2017, 18:07

Minunateeeee. Mulțumimmmm! Venim, venim!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia