Lumea ceaiului- Mama ceaiului

Postat de Satisfyyourcravings in Bauturi pe 18 Noi 2012 | 3279 vizualizari

Comentarii (4)

18.11.2012, 18:54

Mi-aş dori să intru odată într-o ceainărie unde cei de acolo să ştie aceste lucruri şi să le respecte.
Ca şi la precedentele articole, nota maximă

18.11.2012, 19:01

Interesanta descriere in amanunt al acestui procedeu iar diferenta de apa se poate resimti nu numai la ceai ci si la multe alte intrebuintari ale apei in functie de necesitate numai ca gustul difera astfel incat se schimba si gustul a ceea ce vrem sa facem cu apa;exemplul este si la anumite mancaruri daca apa nu este buna nici mancarea nu iese buna.La tara in satul in care a copilarit mama mea apa este foarte buna si mancarurile simplu pregatite au un gust divin.

18.11.2012, 19:32

Se spune că apa este inodoră, incoloră și insipidă, dar putem identifica imediat diferențele dintre sursele de apă. Un ingredient atât de comun poate influența în atâtea moduri gustul preparatului final.
Va multumesc tuturor!

18.11.2012, 19:34

Padre, mai sunt câteva locuri care se respectă și au personal bine instruit care poate să răspundă cu adevarat întrebărilor clienților, însă sunt atât de rare...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia