Acum ceva vreme am fost cazati la Hotel Cocor din Neptun si auzind numai de bine despre aceasta locatie a trebuit s-o onoram cu prezenta. Localul este situat chiar pe plaja, aproape de Olimp.
Toata lumea care vine aici cu masina este nevoita sa treaca o cale ferata, deci mare atentie si-n stanga si-n dreapta. Este un loc superb mai ales pentru plaja mai putin aglomerata, parca e o portiune dintr-o insula. Aici am ales sa venim mai des la plaja mai ales ca nu multa lume stie de acest loc minunat.
Revenind la mancare pot sa zic ca este foarte buna si proaspata. Aici puteti observa pescarii care diz de dimineata isi aranjeaza plasele si vin cu ele pline (de la ei se aprovizioneaza restaurantul). Noi am servit frigarui de rapane, bors de peste, rapane (melci) in sos de rosii, sturion si calcan la gratar cu mujdei de usturoi.
Ca bautura a mers de minune vinul casei la carafa dar puteti servi bere, suc sau limonada care este dementiala. Portile sunt destul de mari si nu prea intra doua feluri de mancare dar fiecare cat il duce burta. Un bors de peste este in jur de 15 lei iar sosurile si mamaliguta sunt incluse in prêt.
Gasiti in meniu cam tot ce va doriti icre, hamsii, midi pane, frigarui de rapana, chefal, dorada, calcan, si multe alte feluri de peste. Aici se mananca foarte bine, este un loc cunoscut de turistii straini iar preturile nu sunt accesibile tuturor insa preparatele din peste proaspat au preturile maricele oriunde te-ai duce.
Preparatele mi-au placut la fel de mult ca cele din Grecia unde sunt specialisti in asa ceva. Popasul Pescarilor a fost desemnat cel mai bun restaurant de pe litoral pentru sezonul estival 2010 asa ca vi-l recomand tuturor cu mare drag. Este o plaja mai retrasa si puteti scapa de aglomeratia care se gaseste pe fiecare plaja de la noi.