Izvorul Tămăduirii ( 10 mai 2013)

Postat de Zamfira in Cu de toate pe 9 Mai 2013 | 2293 vizualizari

Comentarii (8)

09.05.2013, 13:06

Foarte puţini oameni ştiu însemnătatea sărbătorii. Majoritatea ştiu de sfinţirea apei, fără a intra în profunzimea sărbătorii.
Frumos

09.05.2013, 13:42

Stiam ceva despre tamaduirea unui orb,dar nu si despre Leon

09.05.2013, 13:53

Cred ca am mai citit undeva mai demult.. dar nu-mi mai aminteam exact ce si cum..

09.05.2013, 13:59

ce frumos...eu nu stiam povestea

09.05.2013, 14:34

Ce interesant! Ceva, ceva stiam si eu dar nu asa in amanunt

09.05.2013, 14:39

Melinda

09.05.2013, 17:43

multumim

11.05.2013, 22:05

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia