Postat de RODIMUR in Alimente pe 7 Iun 2017 | 8942 vizualizari
Si eu vreau sa le incerc cat de curand!
Mulțumesc frumos pentru apreciere, Leoaico!
Oana, gând la gând cu bucurie. Exact asta este și intenția mea. Urmează... Deocamdată sunt în campania de dulcețuri...
Nu pot spune ca sunt printre preferatele mele , dar apreciez munca depusa la prepararea lor M-au impresionat cand amfost in Paris varianta lor moderna si ispititoare
Mihaela, îmi pare rău că nu am păstrat niște imagini foarte frumoase cu ecleruri... Erau atât de frumoase, încât și cei care nu le apreciază în mod deosebit ar fi vrut să le guste...Evident, în patria lor mamă, sunt cele mai frumoase și mai gustoase ecelruri!
Ce mult îmi plac....!
Bine, Kytz! În curând voi încerca să fac și eu eclere și cine știe, poate ai să guști...!
Mulțumesc de invitația ....în avans... ...să știi că am acceptat-o tacit și pe cea de la prăjitura Alba ca Zăpada !
Recunosc că sunt o mare fană a bucătăriei franceze (după cea mediteraneană) ! Deși ei folosesc unt în aproape orice rețetă / preparat, nu se plâng de colesterol și kilograme...
Am înțeles, Kytz! Mă mai gândesc...!
Miki și mie-mi place mult să gătesc cu unt... Folosesc mult unt, la prăjituri, piureuri, legume natur, sandvișuri, etc...E bun, asta e!
Eu iubesc eclerele, sunt prajiturile mele preferate din copilarie!
Mă bucur, Rocsi că am tratat în articol un subiect care-ți place... Eu încă nu am în repertoriul culinar așa ceva, dar vreau neapărat să încerc. în vara asta...
Eu am mai pregatit acasa eclere si sunt tare incantata de ele. Ultima data cand am mancat la cofetarie un ecler, acum vreo 4-5 ani, era aiurea la gust si foarte tare. Asa m-am hotarat sa fac acasa si sa nu mai cumpar!