- Decojitorul de legume poate fi solosit pentru taia ciocolata, astfel formand niste "carlionti" de ciocolata ca la cofetarie
- Lingurita cupa de inghetata poate fi folosita la portionat compozitia de briose in forma, asfel fiind siguri ca vor ieri niste briose uniforme si egale
- Formele pentru cuburi de inghetata pot fi folosite pentru a pune legume la congelat. Deasemenea se poate turna unt topit in care am amestecat diverse mirodenii, obtinand astfel patratele de unt aromat.
- Feliatorul de oua poate fi folosit pentru a felia diverse fructe sau legume (mai moi) cum ar fi : capsuni, ciuperci, branza, masline fara sambure etc
- Foarfecele pot fi folosite pentru a taia verdeturi sau ceapa. Indicat este sa aveti o foarfeca doar in acest scop.
- O palnie mica te va ajuta sa separi oul.
- Periuta de dinti poate fi folosita pentru a curata ciupercile sau porumbul de matasea fina dintre boabe. Veti fi surprinsi de rezultate. Folositi o periuta de dinti noua doar in aceste scopuri
Sursa fotografiei: http://www.winnerdinners.com/how-to-make-chocolate-curls-for-cakes-and-cupcakes/