Interviurile noi Bucataras: Merisor

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 24 Apr 2020 | 1889 vizualizari

Comentarii (66)

24.04.2020, 15:43

Ce frumos! Felicitari pentru interviu!

24.04.2020, 15:45

Spun doar atat, chiar daca ne-am contrat si nu mereu am vazut luminita de la capatul tunelului la fel, am stiut sa punem punctul pe ''I'' si gasim ceea ce ne leaga si ne aduce mereu impreuna. Te respect si te apreciez si subliniez :Merisor mama tuturor ranitilor, prea sensibila uneori. Sa ne vedem sanatosi si la fel de plini de viata. Astept ''dezlegarea'' de la presedinte sa punem de-un foc de tabara si-o sueta cu povesti povestite.

24.04.2020, 15:58

Mulțumesc, dragă Bucătăraș pentru onoarea de a fi reintervievată! Mulțumesc, bucătărașilor pentru prietenie, pentru aprecieri și pentru că sunteți parte din această comunitate!

24.04.2020, 15:59

Mulțumesc frumos, Ancutsa!

24.04.2020, 16:01

Cleme,tu știi că sentimentele între noi sunt reciproce Mulțumesc pentru sinceritate și aprecieri! Și eu m-am plictisit de situația actuală și abia aștept să ne vedem cu bine!

24.04.2020, 16:08

Felicitari pentru interviu !!! Cred ca sunt lucruri ne-punctate . Nu ai specificat cat de priceputa esti la rime si foarte inventiva . Nu am sa uit telefonul lipit de fereastra la intalnirea noastra de la Satic [ doar acolo era semnal ]. Impreuna cu Adi sunteti un cuplu de Bucatrasi frumosi si cuminti . Abia astept sa-ti audvorba dulce si domoala !!!

24.04.2020, 16:23

Esti o persoana deosebita si un bucataras foarte talentat-un model. De mutle ori ma inspir din retetele tale !!1 Te pup si sper ca intr-o zi sa apucam sa ne intalnim in persoana la una din intalnirile bucataras.

24.04.2020, 16:24

Mihaela, hahahaaaa! Nah, chiar uitasem de faza cu telefonul la Sătic. )) Și mai era grănina aia cu semnal )) Astea da amintiri frumoase!

24.04.2020, 16:25

Cristeena, mulțumesc frumos! Și eu sper să ne vedem într-o zi, că tare dragă îmi ești!

24.04.2020, 16:53

Felicitari pentru interviul frumos si sincer ! Esti un om minunat si care ne inspiri mereu. Ma regasesc in ceea ce ai spus despre cozonac. La fel si eu indiferent cat de bine mi -ar iesi o reteta, nu ma opresc, vreau sa experimentez noi retete.

24.04.2020, 17:04

24.04.2020, 17:10

Adi iar ai venit sa o pupi, sa ne faci pofta ....

24.04.2020, 17:23

Tabita, multumesc pentru aprecieri!

24.04.2020, 17:24

Cleme ))) Și ce, Vali e carantinat singur? )) Sau nu îl deranjezi când lucrează?

24.04.2020, 17:25

Foarte frumos! Felicitări, Merișor, nu doar pentru acest interviu, ci mai ales pentru persoana care ești, zi de zi, pentru verticalitatea și talentul tău!

24.04.2020, 17:27

Mulțumesc frumos, Rodica! Eu sunt mai scurtă în declarații, mai la obiect

24.04.2020, 17:48

Merisor, nu-i duc decat haleala si mai vorbin pe seara, munceste mai mult decat cand se ducea la birou......

24.04.2020, 17:48

Eheeeeee,Merisor drag! Ai fost vreodata multumita de cum ti-a reusit un preparat?De fiecare data cand ne intalnim incepi cu:nu mi-a reustit prajitura si cand colo e o bunatate de prajitura! Sa ramai un om vesel si grijuliu ,asa cum te stiu!

24.04.2020, 17:51

Merisorul din gradina, Straluceste in lumina, Bucurie daruieste, Prietenilor ce-o iubesc, Si cu drag o pretuiesc! M-ai inspirat sa-ti fac si-o mica poezie( stiu ca esti tare talentata in versuri) ! Mi-am adus aminte de momentul nostru din poienita unde cautam semnal sa vorbim cu copii in vacanta de la Satic...de prajiturile delicioase, printre care deosebita Carpati,( mai tii minte ca am dat fuga sa o fac cand am ajuns acasa? ) de petrecerile bucatarasilor, de timpul la povesti care parca nu ne ajungea....esti o prietena draga, o gospodina desavarsita, preparatele tale arata exceptional, unde mai pui si o mamica inimoasa de baieti frumosi! Te pup si te imbratisez cu drag si astept cu bucurie ziua in care ne vom revedea!

24.04.2020, 17:57

Frumos interviu! Pentru Motan esti si vei ramane mereu Merisor cel sensibil. Este o mare onoare ca te cunosc!

24.04.2020, 18:02

Felicitări Merișor! Ai spart gheața, simplu și la obiect ca și întotdeauna! Ai rețete minunate, bine documentate și mai ales perfect preparate! Da, știu că mereu mai uitam să intru să savurez rețetele tale, dar am recuperat pe parcurs. Ești o minunată, mamă de gemeni și o soție grijulie de Adișor. Abia aștept să ne revedem, sănătoși! Cu bune și cu rele, nu putem nega, facem parte din Marea familie a Bucătărașilor, mult timp de acum înainte!

24.04.2020, 18:19

Merisor cea delicata si foarte priceputa! Preparate delicioase si frumos prezentate tu stii mereu sa ne aduci! Te apreciez pentru toate retetele tale si ma bucur ca am avut ocazia sa te intalnesc!

24.04.2020, 18:47

Foarte frumos, Merisor! Simpla, modesta, sincera, exact asa cum te stiu!
Oricum m-ai facut si rad si m-ai si enervat ))
Cica sa fie ordine cand se apuca. M-a pufnit rasul si ma gandeam la aia a lu' Duceag..)))) care uneori isi face loc intr-un colt si se apuca )))
Si de ce m-am enervat?
Pai n-ai pus nicio poza cu mine, n-ai zis ca-s bucatarasul preferat, deci de mine nimic, nimic, ma Meri? ))))))))))
respect pentru harnicia si daruirea ta!

24.04.2020, 18:50

Bunica

Bunica
24.04.2020, 17:48
Eheeeeee,Merisor drag! Ai fost vreodata multumita de cum ti-a reusit un preparat?De fiecare data cand ne intalnim incepi cu:nu mi-a reustit prajitura si cand colo e o bunatate de prajitura!

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

24.04.2020, 19:05

Gaby )) Hahahaaa, păi nu pot să strig așa în gura mare )) Și nu pot să mă desfășor dacă nu e liberă bucătăria că mă apucă nervii și nu mai ies pozele și nici mâncarea ))))))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia