Interviurile bucataras.ro: Valentin68

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 25 Mar 2017, 10:05

Articol pe placul a 26 bucatarasi
comenteaza

Asa cum v-am promis, parada barbatilor bucatarasi continua in luna martie, pe care ne-am dedicat-o noua, in mod compensatoriu :) Putina atentie acordata (si) dragilor de noi nu strica. De data aceasta vi-l prezint pe un alt domn inginer practic dar sensibil, concis dar dezarmant de sincer, barbat adevarat adica, asa cum se cuvine sa fie un sot de Leoaica ;). Ne bucuram astazi sa il cunoastem mai bine pe Valentin cel mereu pregatit cu o mana de ajutor sau cu un zambet.

Antreul


1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 17 de ani?
O persoana normala (asa zic eu), nici prea prea nici foarte foarte, care incearca sa fie o companie placuta pentru cei din jur. Scoala, munca, naveta, un pic de sport (ca ma ajuta fizicul) si cateva zile de concediu pentru incarcarea bateriilor.

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Calmul, rabdarea (pana ma enervez), puctualitatea.

3. Principalul tau defect?
Calmul, rabdarea (dupa ce ma enervez), puctualitatea.

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Patron (care sa aiba si profit) la un club sportiv.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?
Am fost “ corupt “, cu voia mea.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Pe net, datorita serviciului.

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
De nevoie (stand singur), din placere, ajutand.

 

FELUL PRINCIPAL


1.Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie si de ce?
Nu cred ca e un anumit fel de mancare. Mai curand cum procuram alimentele. Statul la rand peste noapte la coada la carne, lactate si nu venea masina sau cand iti venea randul nu mai avea, sau naveta la Bucuresti de unde se putea procura mai "usor si sigur" anumite alimente
 

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Variatiuni cu cea mai buna "leguma" – porcul, bineinteles urmat de desert.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Acasa. Aproape orice este facut pe placul nostru (al meu si al fiului).

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
 Gogosi pentru eclere, salata de boeuf.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Sa nu fi repezit, te poti frige, te poti taia….
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
O cratita rasturnata, o farfurie Sparta…

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Vietati urate (gandaci, scorpioni ….

 

DESERTUL


1.Ce ti se pare sexy?
O fata draguta intr-o fustita scurta.

2. Cum arata femeia ideala, in viziunea ta?
Cum stim, nu exista nici barbatul ideal nici femeia ideala.

3. La ce visezi?
Visele nu se comenteaza. Cica nu se mai implinesc

4. Ce pasiuni ai?
Sportul.

5. Ce urasti cel mai mult?
Minciuna.

6. Cum te relaxezi?
Privind sau practicand un sport. Impreuna cu familia sau cu prieteni.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
Albastru, fara MANELE, trandafiri.

 

NOTA DE PLATA



Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Nota de plata sa o achite Leoica.......

 

Comentarii (18)

03.04.2017, 17:39

Felicitari pentru interviu. Alaturi de Cleme formezi un cuplu atat de frumos! Va completati perfect.

02.05.2017, 08:20

Punct ochit, punct lovit! Felicitară, iar cu visul acela, niciodată nu-i târziu. Mă bucur că ne-am cunoscut, sunteți o familie puternică și minunată!

26.06.2017, 18:52

Ce la subiect! )

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia