Interviurile Bucataras: Sylvia

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Iun 2010 | 4086 vizualizari

Comentarii (40)

15.06.2010, 17:29

Ionix daca ai ocazia sa il gusti vreodata nu ezita e un vin excelent de bun si catifelat. Nu suntem noi mari specialisti dar de cand suntem aici am gasit cateva soiuri bune pe care le-as recomanda oricand. E deosebit de interesant de stiut ce arta si pasiune se ascunde aici in Franta in spatele unei sticle de vin, fiecare sticla are in spate un domeniu, o pasiune si un vis al cuiva de ajunge departe cu podgoria lui. Am vazut cateva reportaje care m-au impresionat despre casele de vinuri.

15.06.2010, 17:35

Adinacarla multumesc si la printese!

15.06.2010, 17:46

sylvia vin si eu cu scuzele de rigoare ,in ultimul timp am intrat mai rar................totul sa rezolvat . Felicitari esti o persoana foarte eleganta si modesta in tot ceea ce faci imi placa tare mult stilul tau ,iar interviu este extraordinar,felicitari sylvia ma bucur tare mult ca am reust sa te cunosc si sper sa ne cunosatem si personal ........nu se stie unde si cand

15.06.2010, 22:04

felicitari...niste raspunsuri grozave de la o femeie grozava

16.06.2010, 10:34

Nadina iti multumesc mult esti foarte draguta . Ma bucur ca s-a rezolvat problema ta si ca "ne vedem" mai des, imi plac foarte mult retetele tale si felul tau de a emana buna dispozitie oriunde apari, mare dar sa stii , cred ca ai fi gazda perfecta pentru oricine iti calca pragul. si as fi incantata sa te cunosc personal . Multumesc inca o data de laude si transmit cu drag salutari copilasilor tai , norocosi cu asa mamica ce le face toate mofturile

16.06.2010, 10:35

Rocsi multumecs mult

18.06.2010, 10:52

Sylvia nu stiu cum de am ratat pana acum interviul tau,felicitari are dreptate Rocsi,esti grozava

Ina

Ina
18.06.2010, 15:27

In sfarsit, gasesc si eu interviurile,singura ca intram pe ele doar daca vedeam ultimele mesaje postate . Sylvia, felicitari pentru tot

02.07.2010, 17:44

Felicitari ! Sylvia, ma bucur ca te cunosc.

02.07.2010, 18:40

Bravo, foarte frumos ai raspuns, am citit cu zambetul pe buze

19.07.2010, 11:24

Felicitari Sylvia,le meriti din plin.

24.07.2010, 12:14

Lia si eu ma bucur sa va cunosc pe toate, am gasit aici o echipa de oameni exceptionali care mi-au devenit prieteni/prietene fara sa imi dau seama....asta e chiar ceva deosebit, de asta e site-ul asta preferatul meu

24.07.2010, 12:14

Va multumesc pentru aprecieri

LUK

LUK
03.03.2011, 14:45

cu intarziere..felicitari pentru interviu..eu acum le iau la rand sa va descopar cat eputin p etoti bucatarasii

11.12.2017, 23:49

Un chip frumos cu suflet mare !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia