Suuuuuuper Nico se prezinta. Tonica si parca in continua miscare, Nico s-a integrat perfect intr-un timp foarte scurt in marea familie a bucatarashilor! Cititi interviul de mai jos sa o descoperiti, merita!
Capitolul despre Nico
1. 3 cuvinte care o definesc pe Nico?
"Nimic nu este imposibil" daca exista daruire si vointa.
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Aparatul de fotografiat (oriunde merg am aparatul de fotografiat in geanta), un cutit foarte bun si o carte. Daca ar fi dupa mine si nu ar fi o insula pustie mi-as lua laptopul, dar de unde sa il incarc, hahaha
3. Ce te face sa zimbesti?
Zambesc la inceputul fiecarei noi zile pentru ca sunt sanatoasa si viata este frumoasa, trebuie privita cu optimism si incredere in viitor si totul este perfect (chiar daca poate grijile ne cocoseaza uneori).
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
As invita-o pe doamna Stela Popescu pe care o apreciez foarte mult si am avut cinstea sa o cunosc personal
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Cred ca mi-as dori sa vizitez tarile arabe, nu am vizitat decat Tunisia, dar sunt multe locuri interesante de vizitat, iar prietena mea Miha11 mi-a povestit despre frumusetea Libanului si a Iordaniei, dupa care as face un mic ocol in Sudan unde este stabilita o alta prietena draga Martha Gabriela. Si evident in Norvegia la Oslo in vizita la fiica mea Alexandra (cel mai frumos dar pe care il am de la viata), cel mai realizabil este ultimul pentru ca este cel mai aproape si deja mi-am cumparat biletul de avion, deoarece vreau sa fiu prezenta de ziua nationala a Norvegiei (ziua Regalitatii pe 17 mai).
Capitolul Nico in bucatarie
1. Care este mincarea ta preferata?
Faimoasa
tochitura a lu' tanti Florica si Papanasii de proba, Bulz a la Nico si Mamaliga umpluta, asa se duce de-a dura cura mea de slabire daca mai adaug si ceva gogosiiiiiiiiiiiiiiiii, hihihi
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Olla de carne, o supa traditionala in Costa Rica
3. Ce nu-ti place sa manici?
Chiar daca pare ciudat nu pot si nici nu imi place verdeata in mancare fac o alergie destul de urata, asa ca evit sau pun foarte putin.
4. Care este bautura ta preferata?
Cred ca un pahar de vin alb si sucuri necarbogazoase la greu.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Citeste cu atentie fiecare reteta si nu te lasa coplesit daca nu ti-a iesit respectiva mancare, improvizeaza, caci din improvizatii ies mancaruri/dulciuri celebre(crème Suzette)!
Capitolul Nico despre blogosfera culinara
1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Blogosfera culinara este foarte interesanta cu articole foarte bune si subiecte complexe, este un domeniu in plina dezvoltare, eu activez de putin timp in domeniu (este o mare cinste pentru mine ca am fost numita de doamna Simona Lazar de la Jurnalul de bucatarie, blogger culinar), dar citesc cu mare drag articolele si retetele liderilor in materie, cei care au site-uri si bloguri profesioniste ca: Teo’s Kitchen, articolele lui Radu Popovici pe care am avut placerea sa-l cunosc personal la un curs de gastronomie indoneziana, articolele lui Adi Haidean si sunt multi altii pe care poate din greseala poate i-au uitat.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Teo’s Kitchen si Arta Culinara cu Doina, Arome si Savoare ...
3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?
Aproximativ o ora si jumatate, dar sambata si duminica pot sta si ore bune dar in restul saptamanii mai putin.
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
Aici as putea sa spun blogurile pe care le urmaresc si le gasesc interesante dupa cum urmeaza:
Epurasha2bb.bloggustos.ro
Silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Mmihalache.blogspot.com
Sidyskitchen.blogspot.com
Dulcesarat.blogspot.com si straine:bloggul Laurei Calder
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Daca ai o idée si vrei sa reusesti "Nimic nu este imposibil"
Capitolul Bucataras.ro
Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
1.Este un site unde primeaza bunul simt, lucru rar intalnit pe alte site-uri, moderatorii se implica in adevaratul sens al cuvantului si esti apreciat corect la valoarea ta, nepermitandu-se atacuri la persoana, jigniri, invective si alte rautati. Multam Boss Bucataras
2. Retetele si articolele utilizatoarelor sunt interesante si delicioase, aici s-a cimentat o frumoasa prietenie intre noi bucatarashele din toate colturile tarii, chiar daca eu sunt mai noua va simt prietenia, colegele sunt dragute, amabile si gasesti cuvinte frumoase la retetele tale si ale altor participanti de pe site. Datorita pasiunii noastre comune gastronomia mi-am facut numeroase prietene pe care le cunosc personal, persoane remarcabile: Sidy (Oradea), Medy, Silvi0ara, Mary Scarlat (Bucuresti), Doina Varga (Timisoara), Maria Elena Burdulea (Tarnaveni), sunt alte colege cu care doar am vorbit la telefon cum este Epurasha (Craiova) pe care de asemeni o apreciez fantastic, o persoana calda si care de multe ori m-a descurcat cu calculatorul care imi facea figuri asa ca “m-a meditat” atat ea cat si Silvi0ara. Sunt si colege pe care de abia le-am cunoscut dar pe care simt ca le cunosc de foarte mult timp, pentru ca sunt tare lipicioase cum ar fi: Nadina, Miha, Rocsi, Silvia, Ionix, Mamaie, Madi_M, Gabi_d, Ina, Diaconta, Ela, cu siguranta ca am mai uitat pe cineva asa ca imi cer scuze in avans pentru omisiune.
3.Site-ul este un exemplu bun Nu doar pentru a ne impartasii retete, dar si pentru a ne cunoaste mai bine, a ne impartasi hobbi-urile, preferintele gastronomice, visuri si aspiratiile pe care le avem fiecare. Sunt mandra ca fac parte din marea familie Bucataras.ro si aici trebuie sa-i multumesc Epurasei care efectiv m-a impins sa intru pe site, m-a ajutat cu parole cred ca si Miha a fost implicate aici, hahaha, cu siguranta pot spune ca imi pare bine ca am intrat si nu in ultimul rand ii multumesc Bossului Bucataras pentru suport tehnic.
Acum daca imi este permis cateva recomandari: