Silvi0ara, optimista si vesela. Vezi pe cine ar imparti cu Miha :))) si ce a mincat in Thailanda raminind impresionata!
Capitolul despre Silvi0ara
1. Spune-mi 3 cuvinte care o definesc pe Silvi0ara?
In primul rand as spune deschidere. Sunt o persoana deschisa careia ii place sa comunice si sa se apropie de oameni, dar si o persoana deschisa catre lucruri, experiente si locuri noi. Urmatorul cuvant optimismul, si nu in ultimul rand, veselie. Sunt o persoana vesela,si imi place sa creez o atmosfera placuta si buna dispozitie in jurul meu.
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Cred ca n-as putea pleca fara laptop J………si fetele mele……..
As adauga aici si un “lucru” insufletit, pisicuta mea Tasha care ma iubeste excesiv de mult si care n-ar putea trai fara mine.... Si multe rebusuri.
3. Ce te face sa zimbesti?
Asa cu am precizat la o intrebare anterioara, prin definitie, eu sunt o persoana vesela, mereu cu zambetul pe buze, iar cel mai mult ma bucur atunci cand sunt inconjurata de cei dragi, prieteni si familie.Cu ei nu pot fi trista niciodata.
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Aici cam greu de raspuns, l-as imparti cu Miha pe Hugh Laurie.:))
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Pe mine cel mai mult ma atrage marea, iar daca ar fi sa aleg un loc mai special m-as duce……In Thassos.
Capitoul Silvi0ara in bucatarie
1. Care este mincarea ta preferata?
Vinetele gatite in stil Grecesc cu multa branza.
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Mai de mult am fost intr-o excursie in Thailanda, acolo am mancat o supa din cozi de raci delicioasa, desi am fost reticenta cand mi s-a servit, am ramas cu gandul la ea mereu.
3. Ce nu-ti place sa manici?
Sunt mai multe,dar ce nu pot ,ciorba de peste,carnea pregatita in sange si, chiar deloc, sunt scoicile.
4. Care este bautura ta preferata?
Din gama alcoolice este Lichior Cointreau,iar ca racoritor sucul de mere si pesi cola.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Pot sa va dau un tips pe care l-am pus in practica vara asta cand am facut dulceata de cirese amare. Ca sa scapati de spuma pe care o face dulceata la fiert, adaugati un cubulet de unt in timpul fierberii si problema este rezolvata.
Capitolul Silvi0ara despre blogosfera culinara
1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Consider ca este extrem de utila atat pentru bucataresele experimentate care isi pot imbogati repertoriul de retete, se pot inspira si pot invata lucruri noi, precum si pentru bucataresele incepatoare, care abia se initiaza in ale gatitului si gasesc un ajutor de nadejde in sfaturile celor mai priceputi.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Pai, bucataras.ro, daca tot suntem la capitolul asta si scriem aici J
3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?
Destul de mult, cu aproximatie as zic in jur de 3 ore pe zi.
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
http://aliveandcooking.com.au/recipes/season2/s2-rainbow-beef.php. Are retete simple si tare gustoase.
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Succes tuturor,si sunt bucuroasa ca fac parte si eu din aceasta categorie.
Capitolul Bucataras.ro
Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
1. Prietenos si vesel, sunt bucuroasa ca am intalnit fete deosebite
2. Util, ma inspira de cate ori sunt in pana de idei.
3. Diversificat. Gaseti tot ce vrei.
Si nu in ultimul rand BESTIAL.:-bd