Interviurile Bucataras.ro: Medioto59

Postat de iSyc in Bucatarasii pe 22 Iun 2010, 11:00

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras.ro: Medioto59

Capitolul despre Medioto

1. 3 cuvinte care o definesc pe Medioto?
Un "taur" incapatinat............asta este zodia ,nu sunt eu de vina......ha,ha,ha.
O mare iubitoare de copii...............chiar daca nu a fost sa fie sa am!!!
Mult prea sincera.............lucru pentru care de multe ori am pierdut!!!

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Numai 3?................cam putine!!!....dar daca trebuie sa ma limitez doar la atatea asi lua-telefonul,tigarile si o lanterna............nu imi place intunericul!!!

3. Ce te face sa zimbesti?
Sunt o fire vesela si lucruri marunte pot face sa imi apara zambetul pe buze.

4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Sincer?..................pe sefu.

5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Oriunde..............imi plac vacantele si ma bucur de ele oriunde m-as afla, atat in tara cat si in strainatate.Ce pacat insa ca locuri frumoase din tara noastra nu sunt puse in valoare.Saptamana viitoare plec pe Coasta de Azur iar in august sper sa ajung iarasi in Maramures.

Capitolul Medioto in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?
Ar fi fost mai usor  sa raspun la o intrebare de genul-care sunt mancarurile care nu-mi plac......pentru ca sunt tare putine acestea.
Dar ca sa raspun la intrebare spun-preparatele cu peste si cele traditionale romanesti.

2. Ce ai mincat si te-a uimit?
O fasole sarbeasca cu vin .......da,da am scris bine..........cu vin.Reteta am vazut-o la televizor , mi-a placut cum suna si am trecut la "confectionat".Si daca pana atunci nu vedeam combinatia de fasole cu vin va rog sa ma credeti ca este foarte buna.

3. Ce nu-ti place sa manici?
Ciuperci si fructe de mare.

4. Care este bautura ta preferata?
Nu beau decat foarte, foarte ,foarte rar...............am descoperit de ceva vreme un vin pe gustul meu , se numeste"sange de taur"..............am baut de Craciun si ...............astept sa vina iar Craciunul ca sa beau din nou!!!!!

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Tipsuri?................important ,zic eu , este in primul rand ca o mancare sa fie consistenta, dar nu greoaie si sa fie frumos prezentata, astfel incat sa te cheme la masa.
Stiu ca toate gospodinele fac acest test pentru dulceturi dar pentru ca asta  mi-a venit in minte acuma(este doar perioada dulceturilor,nu?) spun-incercarea siropului se face punand cateva picaturi pe o farfurioara.Daca se coaguleaza repede dulceata este gata.

Capitolul Medioto despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Imi place chiar foarte mult............spre disperarea lui George care spune ca "toata lumea stie ce mancam noi" sau "pana pozezi tu imi trece pofta de mancare".........iar eu ii zic"lasa, mananci mai cu pofta"
 Asa cum este viata, cu bune si mai putin bune asa este si blogosfera culinara dupa parerea mea.Daca totul ar fi perfect ar fi prea monoton si lipsit de viata.Exista zahar dar avem nevoie si de sare si piper.

2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Nu pot sa raspund, as fi nedreapta fata de alte bloguri care imi plac la fel de mult ca si primul care imi vine in minte acuma.Sunt multe.

3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?
Daca sunt acasa intru in fiecare zi, nu pot insa sa spun cat ca si timp.

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
Nu am intrat pana acuma pe site-uri din afara.

5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
O intrebare prea serioasa pentru mine......iau pozitia de drepti,ma concentrez si spun: fi-ti voi, va pup , va imbratisez cu mult drag si ma bucur ca v-am cunoscut.

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...

1. Un site unde ma simt bine.......asta este si motivul pentru care sunt aici.

2. O combinatie intre util si placut

3. Plin de viata si culoare

Multumesc ca v-ati gandit la mine.

Comentarii (87)

30.01.2011, 17:07

frumos interviul!

01.02.2011, 23:20

doar acum am citit interviul (rusine sa-mi fie )

LUK

LUK
23.02.2011, 17:47

tare frumos interviul

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia