Dia ... Vesela, sensibila, sincera ... Sa o descoperim in rindurile de mai jos ...
Capitolul despre Dia
1. 3 cuvinte care o definesc pe Dia?
Chiar daca nu e relevant sa ma caracterizez singura, prefer sa le las altora "placerea", as putea spune ca am cam beneficiat de caracteristicile zodiei. Sunt o Fecioara perfectionista, perseverenta (suna mai frumos decat incapatanata) si mult prea sincera.
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Nu as putea sa supravietuiesc pe o insula pustie pentru ca sunt "dependenta" de oameni, exceptie ar putea fi doar situatia in care as fi cu acel barbat care ar reprezenta universul meu.
3. Ce te face sa zimbesti?
Lucruri marunte, poate banale, sentimentul ca oamenii dragi imi sunt aproape imi poate aduce zambetul pe buze, sau multumirea ca am facut un om sa zambeasca cand credea ca nu are motiv s-o faca.
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Nu cred ca vreo personalitate ar accepta invitatia mea, dar daca ar fi asa mi-ar place sa-l cunosc pe Bucataras sau Supremul.
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
In general, imi plac vacantele in tara, avem atat de multe locuri minunate in care as vrea sa mai ajung, dar mi-as dori tare mult sa merg in Muntenegru.
Capitoul Dia in bucatarie
1. Care este mincarea ta preferata?
Sunt mai multe,nu as putea spune ca imi place vreuna in mod special. Dar categoric mancarea preferata ramane cea facuta de mama mea, care de altfel a fost sursa mea de inspiratie in bucatarie si nu numai.
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Un mic dejun pe care l-am servit la o Pensiune pe Valea Ierii, langa Cluj, un loc desprins parca din poveste. Painea cu seminte inca aburinda, laptele fierbinte absorbind gustoasele cereale, dulceata de fructe de padure absolut delicioasa si cafeaua neagra si aromata. Pare banal, dar poate si faptul ca eram extrem de fericita, a facut ca totul sa para atat de delicios.
3. Ce nu-ti place sa mananci?
Pestele si tot ce se inrudeste cu el.
4. Care este bautura ta preferata?
Sheridan's sau Cherry Angelli, dar si cafeaua.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Nu stiu daca detin vreun astfel de secret. Poate doar ca , la intrarea in bucatarie sa aplici regula "Cook&Love&Smile", adica sa duci un zambet si putina iubire. Din fericire, nu am fost nevoita niciodata sa gatesc pentru ca "trebuie" doar cand mi-a facut placere sa fac asta.
Capitolul Dia despre blogosfera culinara
1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Este o utila sursa de ispiratie.Imposibil sa nu gasesti ceva care sa te atraga si sa te inspire.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
"Cuina banateana", ador cum gateste Laura si apoi Papa Bun al prietenei mele de suflet Gaby, care cu siguranta respecta regula "Cook&love&Smile".
3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?
Mult mai mult decat mi-ar permite timpul meu, dar pasiunile cer si sacrificii,nu?
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
Nu este vreunul in mod special.
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Felicitari pentru toate realizarile de pana acum si am sa atasez un citat potrivit: " Nu-i loc pentru estet sa fie trist, caci si bucataria e o arta, atunci cand bucatarul e artist." Al.O. Teodoreanu
Capitolul Bucataras.ro
Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
1. complex cu foarte multe retete deosebite,adevarata sursa de inspiratie pentru incepatori sau mai priceputi in ale bucataritului.
2. un loc vesel,cu oameni deosebiti,care te fac sa-ti doresti compania lor si nu doar virtual
3. bine,fie si ....bestial