Alexandra a raspuns cu bucurie provocarii noastre. Iubeste dulciurile, florile si...bucatarasii, evident! :))
Antreul:
1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Buna, numele meu este Burz Alexandra, sunt din Sebes judetul Alba, am 25 ani, casatorita si cu 2 copii minunati. Ce am facut in ultimii 20 de ani?...pff nici nu mai stiu :)) glumesc :P In mare, la varsta de 7 ani am ramas doar cu mama care m-a crescut singura in urma divortului de tatal meu...am urmat scoala generala, liceul...la terminarea acestuia m-am angajat la o cofetarie ca si chelnerita, unde mi-am descoperit pasunea pentru dulciuri atat pregatit, ornat, dar bineinteles si mancat :P Dupa aproximativ jumatate de an de la terminarea liceului m-am casatorit cu un fost coleg de scoala, am avut impreuna un copil, insa relatia nu a mers si am divortat dupa 4 ani. La nici un an de la divort l-am cunoscut pe actualul meu sot, un om minunat cum nu credeam ca exista, cu care avem impreuna inca un baietel.
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
In primul rand sunt o fire foarte deschisa si foarte sociabila. Prietenilor le place ca sunt un om de cuvant, un om cinstit si de incredere.
3. Principalul tau defect?
Cred ca acela ca ma supar repede, insa imi si trece la fel de repede. :p Si poate ca in anumite momente sunt mai delasatoare...
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
As vrea sa imi deschid un restaurant cu mancare indiana sau o florarie...sau ambele, de ce nu? :D
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati)
Intamplator am descoperit site-ul, si mi-am dat seama ca e locul in care pot descoperi multe idei de gatit si imi pot dezvolta pasiunea. In plus am dat peste oameni minunati si foarte comunicativi cu care poti impartasi multe...
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Cu siguranta in bucatarie...
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
La 22 ani m-am angajat la o pensiune de 5 margarete, la fel chelnarita, insa am sfarsit prin a gati. Acolo am descoperit bucataria internationala dar si multe preparate pe care nu le-am stiut din gastronomia noastra.
Fel principal:
1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Cu siguranta orezul cu lapte si budinca de gris.
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Cred ca pizza si papanasi. :P
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
La pensiunea unde am lucrat un Tandoori owen :D
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Sincer nu m-am gandit la asta pana acum, Cred ca depinde de gustul fiecaruia.
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Am primit multe, nu cred ca as putea numi acum unul.
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Am facut scrum o pizza :P Chiar inainte sa apara invitatii :D
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Tartitele :P
Desertul:
1. Ce ti se pare sexy?
O lenjerie intima deochiata ;)
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Atragator, de casa.
3. La ce visezi?
Sa am propriul restaurant.
4. Ce pasiuni ai?
Gatitul, florile, decoratiunile interioare.
5. Ce urasti cel mai mult?
Minciuna.
6. Cum te relaxezi?
Gatind, citind o carte sau natura ma relaxeaza mult.
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
albastru/ retro, romantic music/ trandafiri, zambile, florile de camp.
Nota de plata:
Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:
Bucataras mi se pare cel mai bun site culinar ever. Aici, pe langa retete delicioase, ponturi si alte curiozitati intr-ale gatitului si nu numai, intalnesti si prieteni, oameni cu care poti coresponda si cu care intr-adevar formam o mare familie. Mi-ar face deosebita placere sa am sansa sa va intalnesc si sa ne cunoastem mai bine. Multumesc mult!