Iaurtul

Postat de robert_b in Cu de toate pe 19 Iul 2014, 10:50

Iaurtul este o sursa excelenta de calciu,proteine,riboflavina si vitamina B12.150de gr. de iaurt furnizeaza 210 mg de calciu,mult peste un sfert din necesarul zilnic al unui adult.Consumul de iaurt natural intareste sistemul imunitar datorita faptului ca incurajeaza inmultirea bacteriilor bune din intestine.La randul lor,acestea favorizeaza digestia si previn infectiile la nivelul tractului digestiv.Un termen de valabilitate lung-pentru iaurturile din comert-inseamna ca laptele a fost pasteorizat si nu mai contine bacterii vii.Iaurtul este esential pentru cei care lupta cu ostroporoza.Este indicat  si celor care i-au antibiotice. Iaurtul degresat contine mai mult calciu decat cel normal. (285 mg. la 150 g) 

Sursa photo:realitatea.net

 

Comentarii (3)

19.07.2014, 11:08

21.07.2014, 19:38

Robert, articolele publicate fara citarea sursei (text si poze) nu vor fi aprobate in site.

21.07.2014, 22:01

Multumesc de sfat!Nu stiam

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia