Fierberea pastelor

Postat de lilik in Tipsuri pe 13 Dec 2010 | 5730 vizualizari

Comentarii (5)

14.12.2010, 21:50

E bine de stiut

15.12.2010, 13:03

15.12.2010, 19:28

am dozat informatia si nu-mi ramane decat sa multumesc

15.12.2010, 20:04

19.10.2012, 13:16

Foarte util si interesant articolul! din pacate sotului meu nu ii plac pastele fierte "al dente"zice ca-s crude trebuie sa lee fierb mai mult decat srie pe ambalaj,daca lui asa ii place,pot sa ma pun rau cu el?? evident ,nu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia