Postat de Bucataras in Restaurante pe 21 Noi 2009 | 16146 vizualizari
"Apa plata: 7,5 ron - senzationala"
Vin libanez n-aveau in meniu? Cam scump vinul romanesc, dar na.......
Voi citi oameni ati fost dupa cite ati comandat? 20? Cu dieta cum mai e atunci ?
Mincarea libaneza e una dintre preferatele mele, ca toate cele din spectrul asta mediteranean/sudist/batut de soare.
Aripioarele de pui erau cumva usor iuti sau ma insel eu?
Pentru unde e situat restaurantul, preturile sa zic ca sint ok/medii, cu exceptia insa a branzei la gratar, acolo mi se pare mult 30 lei.
Revin la bauturi, n-aveau nimic libanez deci?
Pai asta era inainte de dieta, ma
N-am vazut, sau probabil n-am fost atent ... M-am oprit din prima la Bolovanu, caci stiam ca-i bun
Mie preturile mi se par fff. bune, pe unde a mancat sotul meu de a dat 150 lei pe niste paste si nu-s mai ce? Si -i era si foame, la baiet, cand o iesit de-acolo!
eu nu am mancat in viata mea dulciuri mai bune ca cele libaneze, in special cele cu crema de caimac de lapte sunt si f scumpe, dar merita rasfatul
eu am un alt restaurant libanez favorit., este al unor prieteni... n-are preturi asa mari iar mancarea este foarte buna.... eu adooooooooooor mancarea libaneza
Ca bun cunoscator al mincarii libaneze fac urmatorul comentariu despre restaurantul Mir de la Marriott:
am mincat ani de zile la Bacha si Mir e foarte departe de ce insemna mincare libaneza;
este de fapt un fals;
Mir are un ambient infernal, o atmosfera rece, cu becuri ROSII care te bat in ochi. Nu e cert daca acest becuri sint luate de la vreun bordel in lichidare sau de la un fost atelier foto dupa instaurarea definitiva a erei digitale;
mincarea este de multe ori ori prea acra ori prea sarata;
am mincat cel mai oribil foul moudamas, mai prost si decit la piccolo mondo (care era atroce)
pentru ca aceasta afacere numita Mir este numai o afacere si nu se intentioneaza multumirea clientului
o serie de ciprioti care au pe mina hotelul si vazind ce bine mergea Bacha au decis sa intre ei acolo si sa copieze: meniul, preturi, etc
problema este ca nu cunosc secretele, le lipsesc ingredientele care dau acel gust special si care fac mincarea intr-adevar buna si deosebita;
ti se raspunde invariabil ca bucatarul e libanez;
restaurantul e gol mai tot timpul si inclusiv receptia/concierge ale hotelului se feresc in a-l recomnda stiind deja calitatea si dorind sa evite reclamatii;
sugerez evitarea totala a acestui fals.
Foarte interesant, multumim de sfaturi