Miercuri seara, prietenul nostru Radu Popovici a prezentat produsul sau Dulce-de-iute la restaurantul Harbour din Piata Amzei. A fost o intilnire calda, prietenoasa si delicioasa. Pentru ca s-a degustat Dulce de iute in 4 variante! S-a glumit, s-a ris si s-a stins cu bere si apa rece deliciosul preparat creat de Radu cu miinile sale!
Mie imi place sa maninc picant si am incercat multe sosuri din supermarketurile noastre. Acestea ale lui Radu sint insa peste ... Poate pentru ca-s facute in casa si nu in cantitati industriale. Poate pentru ca Radu le adauga si un strop de suflet. Poate pentru ca ingredientele sint naturale si nu s-au adaugat coloranti si alte prostii. Intre atitia de "poate", un lucru este sigur: Dulce-de-iute este neamipomenit de bun.
Asa ca, atunci cind am ajuns acasa, am pregatit repede o gustarica in care am folosit Dulce-de-iute preparat din ardei verzi. Va las sa o admirati in fotografie :).
Citeva cuvinte si despre restaurantul Harbour, gazda noastra. Este un loc unde te simti si maninci bine. Nu este prima oara cind ii trec pragul. Pentru ca serviciul meu este undeva in zona Piata Romana, am mai ajuns la Harbour, mai ales pentru a lua prinzul (au Harbour Lunch: ciorba - felul 2 - desert la 19,5 lei, un pret ok pentru zona Romana). Nu am fost niciodata dezamagit, mincarea fiind foarte buna, iar servirea prompta!