D'Artagnan, sous-chef Hell's Kitchen, a raspuns intrebarilor Bucataras

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 15 Sep 2014 | 4810 vizualizari

Comentarii (7)

15.09.2014, 17:59

frumos!

15.09.2014, 18:39

Fain baiatul! Mi-a placut! Mult succes pe mai departe!

15.09.2014, 19:59

Bravo!

15.09.2014, 21:49

Bravo! Fain ca om, fara fite si alte cele...

15.09.2014, 23:04

Bravo!

16.09.2014, 21:01

Iti doresc sa-ti realizeze toate visurile

27.11.2014, 11:46

Succes deplin

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia