Cum se păstrează mai bine vitaminele legumelor si fructelor?

Postat de Corina33 in Alimente pe 11 Sep 2010 | 10120 vizualizari

Comentarii (6)

13.09.2010, 19:38

incerc sa urmez regula 1, iarna mai greu... eu ma duc la un en-gros si-mi iau totul de la tarani... mai greu si cu regula nr 2, incerc sa le bag pe toate in frigider dar n-am unde de cele mai multe ori regula 3 o tin 100% iarna apelez la regula nr 4, chiar imi si congelez unele respect si regulile de la 5 la 8.... misto articolul...

13.09.2010, 21:33

hahaha, ce-mi place ......Ionix parca ar fi o scolarita, a raspuns la toate regulile.........e bine de stiut dar mai ales de respectat....imi place articolul.............

14.09.2010, 08:53

@Medi... eu am fost mereu o scolarita model

14.09.2010, 09:48

Foarte bun articolul

14.09.2010, 10:41

Bravo Corina Interesant articolul

15.09.2010, 12:11

Ionixule esti haiosa rau!Medi,Lia,Sidy, multumesc Am cautat ceva despre congelarea legumelor si fructelor, ptr ca eu nu prea am timp de borcanele anul asta si mi s-a parut iinteresant!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia